Nem szoptathatok, mert szülés után antibiotikumot kell szednem 20 napig, el fog apadni a tejem?
Figyelt kérdés
Most tápszert kap a fiam. Én fejem a tejem minden nap, de egyre nehezebben jon. Nincs begyulladva, faj, de viselheto. A gyógyszeres kezelés utan amire visszatérnék a szoptatáshoz lehet elapad a tejem? Törődjek bele? Vagy mit csináljak?2014. júl. 30. 12:26
1/11 anonim válasza:
Nekem sajnos elvitte az antibiotikum, de azért te ne add fel!
2/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen antibiotikumot szedsz,de én szoptattam mellette is.Semmi baja nincs a lányomnak,pedig már 2 éves.
Ja és a dokim se mondta,hogy nem lehet szoptatni mellette.
3/11 anonim válasza:
Én a mellgyulladásomra kaptam antibiotikumot, de a dokim direkt olyat írt fel, ami mellett szoptathattam. Ne nyugodj bele, kérj olyan gyógyszert, ami mellett szoptathatsz, különben valóban el fog apadni a tejed.
4/11 anonim válasza:
hasonloképp volt. nem apadt el a tejem, de 2-3 oránként fejni kellett, éjjel is.
5/11 anonim válasza:
Nem csak a tej elapadása lesz a gond, hanem hogy 3 hét alatt annyira elszokik a szopástól, hogy majd nem fog akarni rendesen rácuppanni, sem megdolgozni a tejért.
Nézz, keress, kérdezz utána szoptatási tanácsadónál, a La Leche Ligánál, mindenhol ahol csak lehet, mert általában megoldható a szoptatás akkor is, ha gyógyszert szedsz. Valószínűleg van olyan hasonló hatású atb, ami mellett lehet.
Legalábbis én nem hagynám annyiban, az tuti.
6/11 anonim válasza:
Fejd le gyakran. Inkabb a cumizassal lesz majd gond, raadasul nehezen is jon...
7/11 anonim válasza:
"Ne nyugodj bele, kérj olyan gyógyszert, ami mellett szoptathatsz"
Nyilván ha van olyan, akkor olyat írnak fel, ez nem belenyugodás kérdése.
8/11 anonim válasza:
nem véletlen ezt az antibiotikumot írták fel a kérdezőnek.. ez nem belenyugodás kérdése, de ha erre van szükség, akkor erre.
9/11 A kérdező kommentje:
Széles spektrumú eros antiobiotikum. Nem volt választási lehetőség. Elmondtak, hogy az a hátránya, hogy nem tudok szoptatni addig.
2014. júl. 31. 08:40
10/11 A kérdező kommentje:
A tejem még van, de sokszor kemény a cicim, pedig fejem rendesen.
2014. júl. 31. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!