Szülés előtt másnak is írtak fel antibiotikumot? ( Amoxicilin) Azt mondta a doki, hogy megelőzés céljából. Hogy ne legyen semmi fertőzés sehol. Libero vagy neogranormon-os tőrlökendő újszülöttnek? És jó a pempers play and sleep pelus?
Nem kaptam antibiotikumot egyiknél sem, hüvelykenetet rutinszerűen vett a doki és leggyakoribb bacikra nézette.. de a vizeletemben sem volt sose több bacilus mint a megengedett.
A Libero törlőkendő jó nagyon (mi sokat próbáltunk), a kendvenc a Neogranormon kendője volt, meg a DM- es (a pampersek nem jöttek be)
Pelusból pedig a Sleep&Play nem a legjobb, zöld Pampers vagy Premium Care belőle (new born méret persze), illetve a Libero újszülöttje is nagyon jó.
Ha nem lett pozi a 36. heti keneted, akkor nem tudom minek az antibigyó. Én kaptam, de nekem volt egy szupi kis gyulladásom a 37. héten.
Popsitörlőből a rossmannos elég jó. teszt itt:
[link] teszkós is jó, én pedig az aldis Mylove-ot szeretem nagyon.
Pelusból sztem a Pampers, és Libero Newborn elég jó, de mi sok Mylove-ot használtunk.
4 szülésem volt,egyik előtt sem kaptam antibiotikumot és nem is hallottam ilyet hogy megelőzés céljából! Nem lehet hogy valami volt a vizeletetben?
Én pampers törlőkendőt használtam, szerintem az a legjobb, bár a neogranormont nem próbáltam. Pelusból szintén a pampers jött be. De a slepp and play nem a legjobb, én akkor használtam mikor leszokó félben volt, de ezt gyakrabban kell cserélni.
Nálunk pl. már kenetet sem vesznek, hanem simán felírják a hüvelytablettát... :( Így spórolják meg a vizsgálat árát.
Nekem első babám lesz, én vettem babylove-os törlőkendőt meg egy Gabit is kamillásat, de arról utólag rossz kritikát olvastam, de majd jó lesz nekem a kórházba. Pelust vettem egy csomag zöld pampers 2-5kg-sat meg egy 3-6 kg-s sleep and play pelust. Majd meglátom melyik válik be jobban. Remélem jó lesz a sleep and play is mert olyan jó illata van... :)) Tudom ez így hülyén hangzik, de nekem valahogy nagyon szimpi a mintája is... :)
Remélem a lányzónak is az lesz... :)
35 hkm
Nem volt semmi a vizeletemben. Akkor az lehet, amit az utolsó válaszoló irt. Spórolnak. Szomorú.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!