Gombás vagy bakteriális fertőzés miatt tuti császár?
Tulajdonképpen mondhatni az egész terhesség alatt végigkísért valamilyen nyavaja. Hol gombás fertőzés, kaptam rá kúpot. Hol valamilyen egyéb más, szedtem szájon át antibiotikumot, használtam mindenféle probiotikus kúpokat. Talán minden második hónapban volt valami.
Mi lesz szülésnél, mire számíthatok?
Most 36-37 hetes körül vagyok, legközelebb jan.3.-án megyek orvoshoz. Megint érzek valamit szurkálni, viszketni,gyanítom megint kiújult valami, csak idő kérdése míg előjön.
Gondolom ha esetleg beindulna a szülés, szólnom kell a szülőszobán, hogy a terhességem végig így zajlott.
Vagy hirtelen tudnak valami gyorstesztet csinálni?
Vagy egyből császároznak?
Simàn szülhetsz, ha strepto cocus fertőzésed van, akkor szülès alatt kapsz majd 2 ló adagnyi antibiotikumot, ami át kell hogy menjen majd a babába, és akkor semmi baja nem
Lesz!
Ha hamarabb megszületik mint higy hatna az antibiotikum, akkor majd születése után kap a baba antibiotikumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!