Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák és anyukák, járt már...

Rencs1111 kérdése:

Kismamák és anyukák, járt már ugy valaki hogy potyára ment be a korházba és kicsit lekezelöen bántak vele? Többi lent!

Figyelt kérdés
Olyan kellemetlen vokt, szabályos 5perces fájások, zuhanyra nem multak el, de nem is fájtak annyira! Igy párommal bementünk, ott meg lehordtak h josloval miért mentem be! Valakinek hasonlo tapasztalat??

#jósló fájás #korházi élmény
2014. júl. 28. 15:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Bosszanto ugyan, de igazatok van hogy nem kell idegeskedni rajta! Jo meghalgatni mások véleményét és tapasztalatát! :) A baba ugy is kárpotol mindenért! :)
2014. júl. 28. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Velem nem bántak lekezelően, csak várnom kellett. Kb. 2,5 órát, mire rám tudtak nézni. 11-en szültek akkor egyszerre, még a vajúdóban is, nekem meg csak szivárgott a magzatvizem, fájásaim nem voltak.
2014. júl. 28. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy aztán mondta a szülésznő, hogy döntsem el, hogy haza megyek-e, mert még a szülés nem indul, viszont bent is foghatnak, de akkor meg hosszabb ideig bent kell maradnom.

Én inkább haza mentem. Két nap múlva indult élesben.

2014. júl. 28. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok...

Igaz nem a szulesrol van szo az en esetemben..Szombat reggel hasfajasra keltem,es eros folyasszeru valamire... csorgott belolem ,mintha pisilnek. Tusszentettem,jott egy adag,lehajoltam meg egy adag,igy tovabb. Fogtam magam bementem a 10. keruleti korhazba... ott az ugyeletes orvos a vizsgalat elott azert elmondta,hogy nem illik szombaton ugyeletre csak igy beallitani,miert nem mentem a keruletileg illetekes sztk-ba,ott este 6-ig van ugyelet... ok kulonben sem vizsgalnak itt ilyenkor..

Erre en.. konyorgom ez egy korhaz!!!! Fizetek tb-t,van maganorvosom akit nem tudok elerni,mit csinaljak meg?? Ha bepanikolok es ilyen elofordul nemfogom hivogatni a keruleti ugyeletet,meg a korhazat ,hogy lennenek-e szivesek fogadni??? Vicc.. Utana kiderult,hogy nem magzatvizszivargas,hanem gomba.. meg is lepodtem ilyen tunetekkel meg nem talalkoztam.. mindegy.. a lenyeg koszonom Dr xy-nak.akirol azt hittem sokkal kedvesebb ,mert igy ki tudtam kezelni a kis gombamat :)

19hkm

2014. júl. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!