Kismamák és anyukák, járt már ugy valaki hogy potyára ment be a korházba és kicsit lekezelöen bántak vele? Többi lent!
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy aztán mondta a szülésznő, hogy döntsem el, hogy haza megyek-e, mert még a szülés nem indul, viszont bent is foghatnak, de akkor meg hosszabb ideig bent kell maradnom.
Én inkább haza mentem. Két nap múlva indult élesben.
Sziasztok...
Igaz nem a szulesrol van szo az en esetemben..Szombat reggel hasfajasra keltem,es eros folyasszeru valamire... csorgott belolem ,mintha pisilnek. Tusszentettem,jott egy adag,lehajoltam meg egy adag,igy tovabb. Fogtam magam bementem a 10. keruleti korhazba... ott az ugyeletes orvos a vizsgalat elott azert elmondta,hogy nem illik szombaton ugyeletre csak igy beallitani,miert nem mentem a keruletileg illetekes sztk-ba,ott este 6-ig van ugyelet... ok kulonben sem vizsgalnak itt ilyenkor..
Erre en.. konyorgom ez egy korhaz!!!! Fizetek tb-t,van maganorvosom akit nem tudok elerni,mit csinaljak meg?? Ha bepanikolok es ilyen elofordul nemfogom hivogatni a keruleti ugyeletet,meg a korhazat ,hogy lennenek-e szivesek fogadni??? Vicc.. Utana kiderult,hogy nem magzatvizszivargas,hanem gomba.. meg is lepodtem ilyen tunetekkel meg nem talalkoztam.. mindegy.. a lenyeg koszonom Dr xy-nak.akirol azt hittem sokkal kedvesebb ,mert igy ki tudtam kezelni a kis gombamat :)
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!