Kinek milyen kicsi súllyal született a babája, időre?
Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy nem lesz nagy gyermekem, 2800-3000 gramm körül számít. Kinek volt még ilyesmi pici vagy ennél kisebb babája? Főleg olyan, aki „természetesen”, tehát nem korai szülésindítás, betegség stb. miatt született hamarabb.2010. jan. 10. 17:22
11/18 anonim 

válasza:

Szia, nekem időre született a kisbabám 3450-nel. Viszont a doki is és a szülésznő is azt mondták, jó, ha el fogja érni a 3 kilót. Hát tévedtek fél kilót.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem biztos,hogy ilyen kicsit babád lesz.
12/18 anonim 

válasza:

Az első 3130g-mal,54cm-rel született,40 hétre, márciusban lesz 3éves, és 12-13kg,86cm. A második fél éve 52cm-rel és 2980g-mal 41 hétre jött a világra, ma 8180g, 66cm. mind a 2 anyatejet kapott.
13/18 anonim 

válasza:

38+6 hétre szuletett a lanyom 2700g-mal, a masodik lanyom 38+5 hetre 3350 g volt.
14/18 anonim 

válasza:

Szia! Engem pont a napon szült anyukám 2850 g-mal és 48 cm-vel születtem. A tesómat 36. hétre szültem kerek 3 kg-val és 60 cm-vel. Én 42. hétre szültem a fiamat 3400 g-mal és 55 cm-vel. 2800-3000 g-os baba egyáltalán nem kicsi. Nekem azt mondta a dokim, hogy koraszülésnél is ha 2500 g meg van a baba súlya és egyébként minden rendben vele, jól légzik stb akkor nem is viszik át a kora osztályra, mert az a súly teljesen jó.
16/18 anonim 

válasza:

Második babámmal a terhességem alatt végig azzal riogattak, hogy kicsi lesz! Az utolsó vizsgálaton három kg körüli babát jósoltak, erre megszületett a lányom 3600 g-mal! Úgyhogy ne izgulj, egyáltalán nem biztos, hogy kicsi lesz!
17/18 anonim 

válasza:

Szia!
Engem azzal is riogattak, hogy kicsi lesz, meg azzal is, hogy nagy lesz. Orvos függő volt, mindenki mást mondott.
Végül a kiírás napján született meg a lányom 3400 g és 57 cm.-rel.
18/18 anonim 

válasza:

Én 5 nappal hordtam túl a lányomat,3000g és 52 cm
Most lesz 8 hónapos és a magassága,már több mint 72 cm
A súlya meg 7115g
Természetesen szültem,magától indult be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!