Kinek milyen kicsi súllyal született a babája, időre?
Szia
Én nem hinném,hogy egy 3kg körüli baba pici lenne. A hosszúság is számít,mert teljesen más pl egy 46 cm és 55 cm-es baba 3kg-val.
Egyébként az én lányom 39hét 4.napra 3350g 54 cm-el született,heti 300-350 grammokat hízott és nagyon hamar kikerekedett.
Szia!
38 hét 4 napra született a fiam 2590 gramm és 49 cm volt.Tegnap volt négy hónapos, 6040 gramm és 63 cm.
Szia!
Egy napon szültem egy anyukával, aki pont aznapra volt kiírva. 2550 grammal és 48 centivel született a kisfia. Teljesen egészségesen. Viccelődtünk is, hogy biztosan nem fogjuk összekeverni a fiúkat. (az én kisfiam 3900 gramm és 60 centi volt)
4 nappal a terminus lejárta előtt szültem teljesen egészséges lány babát 2800 grammal és 50 centivel.
kifejezetten örültem a kicsi súlynak, mert a szülés gyors és könnyű volt. neked is ezt kívánom!:)
szia, én is egy napon szültem egy anyukával, akinek 2400gr és 48cm volt a fia, az enyém meg 3790 és 52cm.
A másik anyuk a fia fél évesen 7kg volt, az enyém meg 6kg.
Szóval jósolgatnak össze-vissza az UH gépek és dokik- de szerintem ritkán jön be! :-) Nem kell aggódni- a lényeg, hogy egészséges legyen.
Szia!
2 héttel korábban bújt elő a fiam:) 2950gr-mal és 52 cm-rel.
Az orvosok nem tudják pontosan meghatározni a baba súlyát:)
Minden Jót neked:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!