Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ezt szabad?

Szülés után ezt szabad?

Figyelt kérdés
2 hete szültem,van még vérzésem de nem erős már.Tudom hogy 4 hétig még nem lehet szex.A kérdésem az lenne hogy minden tilos?pl.a petting is?
2014. júl. 25. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

6-os vagyok

Az elején én is mosott szar voltam, de ettől a szexuális vágyam még megvolt.

Mindig is nagy étvágyúak voltunk mindketten a férjemmel.

Én az a fajta nő vagyok, aki nem a fejfájást használja kifogásnak, hanem ha fáj a fejem is szexelek, hiszen az orgazmus fájdalomcsillapító :)))

2014. júl. 26. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Jézusom...én szülés után még véletlenül se tudtam gondolni a szexre a gátmetszésem miatt...

Ennyit nem bírtok ki???Az a dolgod 6 hétig,hogy a nemiszerved tartsd tisztán,és ne "piszkáld",had tudjon szépen gyógyulni...

De te tudod,nehogy már mi mondjuk meg,hogy mit csinálj....

2014. júl. 26. 22:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Én gátvédelemmel szültem,nem fáj semmim sem csak enyhe vérzésem van.
2014. júl. 26. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
milyen az a gátvédelem (bocs, a tudatlanságomért, komolyan érdekel)?
2014. júl. 26. 23:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vágtak engem...
2014. júl. 27. 04:07
 16/19 anonim ***** válasza:
jah, ennyi? engem sem vágtak, mert igy hagyják repedni az embert .. kis részen kellett csak varrni, de igyis majdnem mindig vérzek és fáj, ha együtt vagyunk.. :(
2014. júl. 27. 07:10
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Megint 6-os vagyok

Én is gátvédelemmel szültem, ezért is mertem szexelni már az 5. héten.

Fantasztikus volt már a legelső alkalom.

Ha nem vérzel és nincs fájdalom, csak nyugodtan, persze azért várj még pár hetet :)

2014. júl. 27. 09:11
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
már miért lehetne mondjuk orálisan együtt a párjával ha kívánják egymást? nem mindenki szakad szanaszét és emiatt kevésbé kívánja a szexet... engem sem vágtak és nem szakadtam, a szexxel megvártam a 6 hetet. de kényeztettük attól egymást a párommal..
2014. júl. 27. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, h mennyi irigy ember él közöttünk.. én sajnos soha nem voltam olyan, h ne bírnék ki pár hetet a sex valamilyen formája nélkül, de szerintem az az egészséges ha egy pár kívánja egymást..ne legyünk már álszentek, hát miből lett az a gyerek:-)..? Szerintem gátvédelemmel, óvatosan egy hónap után próbálkozhattok, nyilván ha bármi kellemetlen akkor vártok tovább..
2014. júl. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!