Ha az első babának nagy volt a súlya, akkor tényleg a másodiké is nagy lesz?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 12:58
1/2 anonim válasza:
Nővérem a fiát 4450 grammal szülte 38. hétre 3 éve, a lányát idén 3060 grammal 40,5 hétre. Amikor én szültem volt bennt olyan akinek az első volt 3 kilós. a másodikot meg 4 kilóval szülte.
Mi négyen vagyunk testvérek:
1. 3250 , 2. 3900 3. 4600 4. 2900
Csak néhány példa, remélem segít :-)
2/2 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem lehet levonni semmiféle következtetést, hogy az első gyerek mekkora volt. A nagy családi átlagból már talán, de az sem törvényszerű. Ráadásul lehet, hogy a nővérednél a 38. hét nem is a harmincnyolcadik hét volt, mert ugye a fogamzásnak az ideje mindig kétséges.
Ráadásul ahogy én veszem észre manapság a babák nagyobb súllyal születnek átlagosan mint pl. 30 évvel ezelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!