Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes magán kórházban szülni?

Érdemes magán kórházban szülni?

Figyelt kérdés
Annyi rémhírt olvastam/hallottam már, hogy kicsit tartok a közkórháztól. Van félretett pénzem,telne a magánra, de azt a pénzt szívesebben költeném a babára. Mik a tapasztalatok? Segítsetek!
2008. aug. 4. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj a magankorhazzal, h korulmenyben sokkal jobb (luxus), de egeszsegugyi ellatasban rosszabb, mint a kozkorhaz.

Azert, mert nincsenek felkeszulve meredek helyzetekre.

Pl. nincs neonatolgia, babaintenziv, ha barmi gikszer kozbejonne (na adj Isten!!) hanem szallitgatni kellene a babat, es teged is, ha esetleg intenziv ellatasra szorulnatok.

Mondom ezt ugy, h Apukam dolgozott magan, es kozkorhazban is.

2008. aug. 4. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Az a véleményem, hogy magánklinikán valóban extrábban törődnek és mindenkihez külön személyzet van, de maga a szülés nem ezen múlik, mert a sima kórház is épp annyira felszerelt és épp olyan okos dokik dolgoznak benne..

Inkább költsd a babára . Ez a véleményem!

2008. aug. 4. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Barátnőm a Telkiben választott orvost, a baba hamarabb jött (31.hétre) hívta az orvosát, hogy indul a kórházba, a doki meg mondta, hogy Isten ments, irány a János, mert a Telkiben nincs PIC (koraszulott osztály) szóval én nem mennék magánba már csak ez miatt sem.
2008. aug. 4. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Én is a közkórházra szavazok! Ott biztos, hogy ellátnak jól, azt a 3-4 napot pedig ki lehet bírni luxuskörülmények nélkül is! Amúgy sem azzal leszel elfoglalva.. A rengeteg pénzt költsd a babádra!
2008. aug. 4. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Szia! Nekem a szülésznőm bemutatta a szülőszobát, a vajúdót, a műtőt (persze azt csak kívülről), a csecsemőélesztőt, szal mindent. Megnyugtató volt látni, hogy mindennel fel vannak szerelve. Egy ugrás a műtő, a csecsemőélesztőben minden van, amire szükség lehet. Ez közkórházban van. Magánban nem voltam. Mivel császároznak, nekem fontos volt, hogy tudjam, amíg engem rendbe raknak, mi lesza babával.

Minden jót!

2008. aug. 4. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Melyikbe mennél???
2008. aug. 4. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat most már inkább a közkórházra hajlok. Egyébként a Telkivel szemeztem! Boldog babázást mindenkinek!
2008. aug. 4. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg a Telki kórház főorvosa az orvosom! Precíz pontos, aranyos ember! Mindent meg lehet beszélni vele. A Telkiben egy szülés 600ezer, császár 750. Én úgy gondolom, hogy a közkórházakban is lehetünk luxus körülmények között, már lehetőségek vannak az egyágyas szobákra is.. Én a Jánosban fogok szülni mindettől függetlenül! Nekem 600ezer nagyon sok! Pedig lenne rá pénzem, de költöm inkább másra, jobb helye is van annak a pénznek!
2008. aug. 4. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!