30-30-28-25-25-20 perc különbséggel éreztem görcsöket+ keményedést. Nem erősek, de nem is olyanok, amit nem veszek észre. Lesz ebből valami? 38hkm
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 11:44
1/8 anonim válasza:
Akár lehet is!
Nekem rögtön 5-3-4 perces fájások jelentkeztek, de ezekkel 2 napig elvoltam.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem akarom feleslegesen belelovalni magam, majd figyelek. Ha továbbra is ez a tendencia marad, akkor 10 perceseknél behúzom a cipzárt a táskámon és szólok a páromnak:)
2014. júl. 21. 11:48
3/8 anonim válasza:
Nekem így kezdődött az elsőnél. Ez tartott kb. 6 órát, majd 10 percesek, stb. De azok már fájtak tényleg. :) Jól gondolod, ráérsz akkor indulni.
4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen elmúltak:(
2014. júl. 21. 16:48
5/8 cavalli válasza:
Ezek jóslók voltak, lesz ebből valami , nagyon is a finishben vagy :)) Könnyű szülést kívánok. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon remélem, hogy most már lesz valami, mert hajnalban olyan erős jóslóim voltak, hogy azt hittem most helyben megszülök, de persze megint semmi...
2014. júl. 22. 12:38
7/8 anonim válasza:
Alakul ez. Az már jó jel, hogy rendszeresek. Nem tudod eltéveszteni, ha majd az igazi lesz, azt tudod.
8/8 anonim válasza:
Gondolom, azóta már megszültél. Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!