Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen irányban és mekkora...

Milyen irányban és mekkora vágást ejtenek gátmetszéskor?

Figyelt kérdés
Ha magad elé képzeled a hüvelybemenetet szemből, mintha egy óra lapja lenne. Merre mutatna a vágás iránya, mintha az óra mutatója lenne?
2010. jan. 9. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak így tudok segíteni,mert én császáros vagyok.

[link]

2010. jan. 9. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2010. jan. 9. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két babám van, mindkétszer vágtak, más irányba, egyszer az 5ös felé, egyszer a 7es felé kb. hosszra nem tudom, kb. 1-2cm talán.
2010. jan. 9. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az utolsóhoz! Első babámmal bal oldalra vágtak 7- es fele. Másodikat 3 hónapja szültem, vele ellenkező irányben jobb oldalt lefele 5 óra körül:) Most elgondolkoztam, ha esetleg szülnék mégegyet, akkor merre vágnának?:) De nincs tervben, ennyi bőven elég:)
2010. jan. 9. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 5-ös felé vágtak, és komolyan mondom, a seggem ly....nál volt az utolsó varrat! Élmény volt vele wc-zni, amíg be nem gyógyult!
2010. jan. 9. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem állítólag valami nagyon modern formában vágtak, nem oldalra, hanem valahogy keresztbe, ami nem divat csak nyugaton, jóval kisebb és jobban gyógyul, csak nehezebb kivitelezni. 8. napon vagyok, de úgy érzem, mintha hozzám sem nyúltak volna. Pedig ez már a 3. ilyen vágásom. Állítólag az előző kettő nem is látszott a 6. hét után. Varrni sokáig varrtak, kérdeztem, hogy ekkora a vágás, mondta a doki, hogy alig látszik, de jó munkához idő kell. Én is a fenekemnél éreztem az utolsó varratot, amíg ki nem szedték, pedig állítólag nem is ott volt.
2010. jan. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!