Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliában élő magyar kismamák...

Angliában élő magyar kismamák kapnak kint "GYED"-et? Ha igen, milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 22:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bocsi megint en vagyok.2 eve elek kinn.(kinn elok valaszoljanak legyszike)a parom lelepett de a nevemre jonnek a szamlak meg minden....jelenleg terhes vagyok 17 hetes egyedulallo anya.erre meg tudom igenyelni az alberlettamogatast?mivel igen nehezen tudom fizetni 400 font plussz a cuncil tax77 font es az aram60f meg a 25f viz.ez igy osszesen 567f es en 900 fontot keresek.jelenleg dogozom meg....2 honapig kb
2011. aug. 24. 20:31
 12/12 anonim válasza:
Szia, Én azt tudom neked javasolni,h menj el egy citizen advice burau ba és kérd a segítségüket. Mindent el fognak mondani azt is,h miket kell beszerezned, kitöltened. Nekem a Maternity payhez szükséges papírokat és a munkáltatónak a hivatalos levelet is segítettek megírni,h nehogy valami formai hibába kössenek bele. Sok sikert neked.
2011. szept. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!