Mit tehetek, ha a Gyed igénylési papirt a Magyar Államkincstárhoz küldtem el az Egészségbiztositási pénztár helyett? (
A gyed iránti igényt mindenképpen a foglalkoztatódhoz kellett volna elküldeni, ő kiegészíti a jövedelmi adataiddal, és továbbküldi a regionális egészségpénztárhoz elbírálásra. Szerintem hívd fel a MÁK-ot ahová küldted, és kérj segítséget. És legközelebb másolatot küldj a szül. akvi kivonatról az eredetit ne add ki a kezedből.
És ne aggódj, szerintem segíteni fognak a MÁK-nál.
ҝ
Reméljük, hogy ott landol minden az OEP-nél, de tényleg a munkáltatód intézhette volna helyetted az ügyeket :(
Gondolom, kisvállalkozónál dolgozol, és az ő könyvelőjét kérdezted. Én is könyvelőirodában dolgozom, nálunk a bérszámfejtő kolléganő intéz minden ilyen ügyet, a táppénzt is, persze az ügyfeleink nem kifizetőhelyek. Amúgy, bár nem vagyok benne biztos, lehet, hogy az OEP eredetiben kéri az anyakönyvi kivonatot.
szia,köszönöm mindenkinek!remélem jól alakul.remélem hogy jól alalkul..majd rájuk csörgök)
a könyvelő egyébként megcsinálta a papirt, amunkahelyemre bevitte nekem be kellett mennem érte,és nekem kell feladni.ő soha nem küldte még tovább az ilyen papirokat,és ő mondta hogy a mákhoz kell.na mindegy.március 22én járt le a másik gyerkőcre a gyed,most a kisebbikre igényeltem a gyedet,remélem kapom majd pénzt is..valamikor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!