36hetes kismama vagyok, járt valaki ugy hogy nem tudot elmeni minden héten Nst-re?
Mikor én jártam NST-re, ott is néha volt kisgyerek, aki bejött az anyukával együtt.
Nem tudja mindenki megoldani a gyerekfelügyeletet, ezt egy szülészeten igazán megérthetik.
Az NST valóban a saját és a gyereked érdekében történik, ha baj van, akkor akár azonnal mehetsz a szülőszobára.
Igaz amit írtak előttem, hogy ha nem tudod megoldani a bejárást, akkor befektetnek.
A legvégén már kétnaponta kellett nekem is menni a 40. héttől.
NST-re mindenképp menj el, akkor, mikor kell! Ez a te és a baba érdeke.
A pénz gondolom nem téma ilyen esetben, ez nem kifogás. Az NST-n rögtön kiderül, ha a baba szívhangjával baj van, ugyanakkor bármikor lehet gond és ha csak 2 hetente mész, akkor nem veszik észre, ha baj van és lehet már késő.
Anyukám egyik munkatársának pont a 36. héten állt meg a babájának a szíve és már későn vették észre, nem lehetett segíteni. Senkinek sem kívánom.
Ha nem mész befektetnek a maradék időre. Mert ez a te és a babád érdeke...
A végén nekem is 2 naponta kellett mennem, még jó, hogy mentem, észrevettek valamit ultrahangra küldtek.
Kiderült, hogy kevés a víz, öregszik a lepény. Indították a szülést...
Most itt szuszog 2 hónapos...
Nem szabad kockáztatni, nem véletlen van ez a vizsgálat.
2 terhességem alatt egyszer maradt el az egyik alkalommal. Jól leszidott az orvos. A kicsit vidd el nyugodtan, én is hordtam. Fontos vizsgálat ez is épp úgy mint a többi.
Nehogy valami gond legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!