Mikorra megy vissza a has és mikor halványodnak el a striák?
A csíkjaid megmaradnak, bár lehet változik még, elvileg kifehérednek. Ha barnulsz akkor még jobban fognak látszani. Lehet kenegetni mindenféle csodakrémmel, semmit nem érnek....
Nekem tini koromból növési csíkjaim vannak, ami szintén stria, popsin, combon, próbáltam sokmindent de maradtak. Terhesen hála a jó égnek megúsztam a csíkosodást érdekes módon. Amit tehetsz, hogy mozogsz, mert a bőröd akkor feszesebb lesz, így azért javít esztétikailag majd, de akkor is csíkos, csak szebb lesz. A hasad meg szintén talán a hasizom gyakorlattal lehet javítani, de ha a bőr nagyon menyúlt és nem megy vissza jobban akkor csinálhatsz bármit az már marad, csak a szike segít....
Javaslom kezd el mozogni, így javulni fog, de el nem tűnik.
Első vagyok, akit jól lepontoztak...... nem tudom miért....
Én tankinit veszek fel a fürdőzéshez, így azért valamennyire takarva van a hasam, nem a csíkok miatt, mert az a combomon van, így azt nem tudom takarni..... de a nem túl kockás hasam így azért nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!