Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a tapasztalat, ezek a...

Mi a tapasztalat, ezek a külső nyomok mikorra múlnak el?

Figyelt kérdés

6 hete szültem, érthető módon néhány dolog még javulóban van. Csak érdeklődésképp kérdezném, hogy kinek mikorra állt be a végleges állapot, amikor már nem változott tovább az adott testrész?

A hasam már visszaállt, a köldököm van kissé meglazulva, bár ezt csak az látja, aki a terhesség előtt is látta, hogy milyen.

A barna csík a hasamon még megvan.

A hüvelyem tág az eredeti állapothoz képest, illetve a gátmetszés helyén egy pukli van, a hátsó fala pedig "bedőlt".

A striákat és a súlygyarapodást szerencsére megúsztam a terhesség alatt.

2014. júl. 6. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Fél -1 év volt nálam, mire tényleg minden a régi lett. Főleg a hüvely...én egyébként azt hittem, hogy na jó ennyi volt, ez már ilyen marad, teljesen meglepődtem, mikor kb. 1 év után az is a régi lett:) A köldököm kicsit kijjebb van, az már nem lesz olyan mint régen, de más azt sem venné észre, csak a terhesség előtt tényleg nagyon szép hasam volt,(sokan mondták, nők is), ezért én látom a különbséget, de azért az is ok.
2014. júl. 6. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:

szülés után 7.héten már ugyan olyan volt a hüvelyem mint szülés előtt.a gátam frontkor iszonyatosan viszket(gondolhatod mit élek át mostanába).viszont méhszájam az sokkal lejjebb került.

1 éves pasim van :)

2014. júl. 6. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

hasam se a regi es a huvely sem. A gattajekrol inkabb nem is beszelek. Igazabol mire ugy ereztem minden a regi, addigra vagy elfelejtettem, hogy milyen is volt a "régi" és ezert nem erzem, latom, hogy ez ugyanolyan mint regen volt vagy kozben maga az oregedes miatt mar nem is lehet a regi, hanem egy teljesen mas allapot, amihez hozza jell szokni. Pl. A melleim a mellbimbok se lesznek es lettek a "regiek" a szoptatas utan.

Mindenesetre jobb nem e régin noaztalgiazni es arra varni, hanem intimtorna, sport ujrakezdese a bőrre pedig kencék es egeszseges taplalkozas. A 6 hetes kontrollon a "bedőlest" meg kell emliteni es a gattajeki csomoszeru tapintatot is. Illetve ujabb 6 het mulva ha meg mindig zavaro es faj vagy csak szimplan hianyerzeted van, akkor jobb visszamenni. (bar nagy esellyel azt mondjak..hat ez van blabla).

2014. júl. 6. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
7.5 hete szultem de a combmeretemen kivul mar minden a regi.
2014. júl. 6. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasam vissza állt szerintem 1-2 hónap alatt teljesen (de mindig is nagyon lapos volt) a köldököm állása sokáig nem volt ugyanolyan kb 1 év kellett,ahogy a barna csík is több mint egy év után halványult el.Igaz alig látszódott,de ha jól megnéztem akkor tényleg több mint egy év kellett neki.

Hüvely: én tágabbnak éreztem,a 7.héten szexeltünk először,párom szerint ugyanolyan volt,azóta is működik,úgyhogy lehet csak te érzed tágabbnak,esetleg azért tűnik tágabbnak mert kicsit változott küllemre.

2014. júl. 6. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
10 hete szültem..nálunk kötelezö a gátizom torna, 10 alkalom a 8. héttöl, csak utána lehet elkdezni a tornázást.. hááát, a hüvelyem nem lett tágabb, viszont eléggé fájnak az együttlétek.. a védönö szerint csináljam szorgalmasan a gátizom "rehabilitáciot" és minden oké lesz.
2014. júl. 6. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:

A barna csík még hónapokig látszani fog, talán fél évig is látszódott nekem.

A puncid meg soha nem fog kinézni úgy mint aki sosem szült. Szerintem a celebek nem véletlenül szülnek császárral......

De nagyon sokat fog javulni és változni, érdemes intimtornázni is. De beletelik akár több hónapba is mire vissza áll a véglegesre, olyan fél év kell mindenképpen neki.

2014. júl. 7. 05:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk elég problémás szülésem volt, elakadt a baba, ezért a doki is benyúlkált mellé, majd vákuumsapkát is beerőltették, állítólag belül fel is repedtem. A méhlepény se akart kiköltözni, azt is kézzel fejtegette (ugye ilyenkor ökölbe szorítva húzza ki a kezét). Mindehhez jó alacsony vagyok, arányosan kisebb méretű testrészekkel.

Műtőben stoppoltak össze a végén.

Fájni nem fáj semmi, kontrollon is voltam már. A hátsó fal előreesését látta a doki, sőt, ő diagnosztizálta. Annyit mondott, hogy majd "idővel" rendeződik. A gátmetszés helyét meg látnia kellett, egyrészt ő csinálta, másrészt elég feltűnő a hüvelybemenetnél.

A hasizmom meg szétnyílt a köldök feletti részen, de ez úgyis gyógytorna kérdése lesz. Most elég hülyén néz ki, mert köldök alatt lapos, felette meg kiboltosul, mintha köldök fölé híztam volna.

Az alvázam kinézete annyira nem érdekel, pláne azok után, hogy a szülés utáni időszakban hogy nézett ki. A funkcióját szeretném visszakapni, a kinézete nem vészes. Az az egy pukli is inkább úgy néz ki, mintha egy durvább szúnyogcsípés helye lenne.

2014. júl. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!