Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet ez? Jósló? Ma voltam...

Mi lehet ez? Jósló? Ma voltam dokinál, kézzel vizsgált, kicsit véreztem, azt mondta, ez nem baj.2 centire nyitva vagyok. Javasolta a szexet. Megtörtént, azóta görcsöl a hasam, de nem bizonyos időközönként, hanem folyamatosan, néha van egy kis szünet.

Figyelt kérdés
A derekam is majd leszakad. Elmentem zuhanyozni, akkor úgy éreztem, jót tett, de aztán újra kezdődött. Szex után pirosas folyásom volt. Ez jósló, vagy szülés, vagy egyik sem? 38 hetes vagyok, a doki szerint jó lenne, ha kijönne, a terhességi cukor miatt.
2010. jan. 7. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én reggel 6kor éereztem először a fájásokat (valószínűleg voltak előtte is csak azt átaludtam).

Össze vissza jöttek. Hiába mértem az időt,egyszer 5 percesek voltak,egyszer meg 2 percesek,aztán megint öt. Azt hittem már mindennek utána olvastam addigra,de ilyet még nem hallottam. Pedig a szülés indult be!

Ez akkor derült ki mikor lezuhanyoztam,mert bár akkor is ilyen össze vissza jöttek,és olykor szitén akár egy percig is tartottak,de sokkal erősebbek lettek.

Majd írj,hogy mi volt.

Könnyű szülést kívánok.

2010. jan. 8. 19:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Most férek csak hozzá a géphez, azért nem írtam. Reggelre az összes fájdalmam megszűnt :( Azóta semmi, csak barnás-véres cucc, gondolom, a nyákdugó lehet.
2010. jan. 8. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor még tényleg várat magára a bébi. Ő tudja, mikor kell kijönnie :o)
2010. jan. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!