Mi lehet ez? Jósló? Ma voltam dokinál, kézzel vizsgált, kicsit véreztem, azt mondta, ez nem baj.2 centire nyitva vagyok. Javasolta a szexet. Megtörtént, azóta görcsöl a hasam, de nem bizonyos időközönként, hanem folyamatosan, néha van egy kis szünet.
Szia! Nálam ugyanez volt sex nélkül. Doki vizsgált, két ujjnyira nyitva vagyok, hazajöttünk és elkezdődtek a fájások. A zuhanyzás enyhített de utána is még voltak.
A szülésznőm azt javasolta, igyak meg egy pohárka vörösbort, és ha nem múlik, szóljak. Nem múlt, az első fájástól számítva 10 óra múlva meglett a babónk.
Szerintem kezd el nézni az órát. Ha fogadott a dokid, vagy van szülésznőd hívd fel mi legyen. Szerintem ez nem jósló.
Könnyű szülést kívánok! Majd írj, hogy mi volt! Drukkolok!
Ja, és azt mondták nekem, hogy más a két ujjnyiért órákat szenved, úgyhogy neked is szerencséd van, remélhetőleg a szülés is gyors és könnyű lesz!
Még annyi, hogy a dokim mondta is, hogy 2 napon belül szülünk. Hogy honnan tudta? :o) Aznap este találkoztunk :o))
Bár van, aki két ujjnyival húzza még akár hetekig...
előző vagyok
Köszi a válaszod!
Nézem az órát, de az a baj, hogy hol 10, hol 8, hol 5 perc telik el 2 fájás eleje között, de néha egy-egy görcs percekig tart. Ráadásul a fenekem is iszonyatosan feszül...
Első vagyok. Igen, nálam is ez volt. Jóslóm sosem volt, ezért én sem tudtam, hogy mi ez: a fájások kb 4-7-5-8-4-10 stb időközönként jöttek. Pedig a szülésznőm azt mondta, hogy 15 perceseknél szóljak... nem is volt ilyen...
Aztán mikor elindultunk a kórházba, az autóban már pontosan 5 percesek voltak a fájásaim.
Szerintem készülődj össze azért! Vagy menjetek be, legfeljebb hazaküldenek...
Mi újság veletek? Egyben vagytok még? Vagy már babázol?
Első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!