Minden foga így meg fogja viselni, mire kinő? Lesz majd szünet, vagy folyamatosan várhatóak a fogacskák?
Eddig 2 van kint, most a felső 2-őt várjuk, már hetek óta piros és duzzadt az ínye és éjjel többször sírva ébred. Annyira sajnálom már. A többi is várhatóan ennyire fájdalmas lesz neki?
7,5 hós
Az én fiamat a rágófogak, és szemfogak kibújása jobban megviselte, mint az első fogacskák (a metszőfogak) kibújása. Úgyhogy számíthatsz rá, hogy később is fájdalmas lesz majd egyik-másik fogacska. Viszont segíthetsz neki elviselhetőbbé tenni a fogzás időszakát.
Használtok pl. ecsetelőt a kis inyére? Nekünk a sima gyógyszertári készítmény vált be legjobban, amit a gyerekorvos írt fel. Ez jóval olcsóbb is mint a vény nélkül kapható egyéb (márkás pl. Dentinox) foginyecsetelők.
Ezenkívül ha nem idegenkedsz a homeopátiától, nekünk még az is nagyon bejött. Chamomilla CH9 ill. CH15-öt használtunk, de ez nem mindegyik babánál válik be. Emellett még számos más homeopátiás szer van fogzásra. Olvasgass a neten a jellemzők alapján a te babádhoz melyik illik legjobban, és szerintem próbáljátok ki, hátha az segít.
Tipp:
Nagyon szépen összefoglalta az első válaszoló!
Az én fiamat is nagyon megviseli a fogzás, 8 hósan kezdődött nálunk. Ilyenkor mindig úgy legyengült az immunrendszere, hogy sokszor a fogzás mellé még takonykórt is összeszedett, emiatt még nyűgösebb volt. Nehéz időszak, túl kell élni, és ahogy az első írta, keresni-keresni, hogy nálatok mi válik be. Nekünk sajnos a homeós bogyók egyáltalán nem váltak be, a dentinox hozott ideiglenes megoldást, de ezt sem lehet ész nélkül használni.
MÁr csak négy fogat várunk, de eddig mi mindegyikkel megszenvedtünk.
Remélem NÁlatok könnyebb lesz, sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!