Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nők tényleg elfelejtik a...

A nők tényleg elfelejtik a szülés fájdalmát, amikor a sok szenvedés után végre a karjukban tarthatják a gyermeküket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, minek lepontozni a válaszokat. Mindenki csak a saját tapasztalatát írta le! Felé is pontoztam mindenkit, mert minden válasz hasznos.
2010. jan. 7. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, aki azt írta, hogy nem emlékszik, milyen volt a fájdalom, azt lepontozták. Ennyit erről...
2010. jan. 7. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Ja! bocsi, akkor meg mindenki le van pontozva.... valaki jól szórakozott... több pont kellett vagy magasabb százalék???
2010. jan. 7. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Tegnap este nyolcig válogatás nélkül mindenkit lepontoztak, akár emlékezett a fájdalomra, akár elfelejtette.

Az illető kiadta magáról a szegénységi bizonyítványt... :-(

2010. jan. 7. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
hát emlékeszm, hogy iszonyúan fájt a végén, és meg akartam halni. vagyis úgy éreztem, hogy meghalok. (indított szülés volt). és azt gondoltam, többször én ugyan nem szülök, ha ezt túléltem. ezt olyan 2-3hónapig. aztán most már szeretnék kicsitesót ám. :) most 1 éves.
2010. jan. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!