Kistarcsai vagy váci szülés?
én ugyan még csak a napokban szülök vácon, de az mindenképp mellette szól, hogy nem rég újították fel, rendben van nagyon a szülészeti osztály, és pest megyében a SZt. Imre mellett az egyetlen bababarát minősítéssel rendelkező kórház.
Voltam a szülőszoba látogatáson is: a gyermekágyi szobák 4 ágyasak, van egy egyszemélyes VIP szoba, ami ingyenes, de kihalásos alapon vehető igénybe, tehát ha épp mákod van és üres, akkor a tied lehet. Van egy nagy vajjúdó szoba meg 3 kis vajjúdó: nem kell együtt vajjúdni a többiekkel. Mindegyik szobába van labda, némelyikben bordás fal és valamilyen gáz palack ami érzéstelenítésre szolgál, illetve a nagyobb vajúdó szobába kanapé, kád, ha jól emlékszem tv is. Mindegyikben van szülőágy, azon lehet szülni, vagy kis széken. Illetve van a császáros műtő.
A kórház jól megközelíthető, vonat állomástól helyjárattal 10 perc. Kocsival a parkolás ingyenes.
Apuka bent lehet a vajjúdás alatt, a durvább részekre ki tud menni az előtérbe ami egy öltöző. Nem kell neki műtős ruha csak váltó ruha. Az aranyórára oda rakják a picit még a szülőágyon, apuka is ott lehet, 1.5 órát tölthet kb a szülőkkel, utána átviszik anyukával együtt a gyermekágyas szobába, onnantól apuka is csak üvegen keresztül láthatja, mint a többi látogató. A baba végig az anyával maradhat, de van egy közös megörző ahova lelehet adni éjszakára vagy büfézés idejére, stb.
A kistarcsairól sajnos nincs tapasztalatom, de én nagyon jókat olvastam a Váciról, rémhíreket egyáltalán nem, így nem volt kérdéses a döntés.
Kistarcsán szültem,és remek a szülészet
A VIP szobában voltam
Nagyon jó volt hogy a nagyszülők is bejöhettek oda,nemkellett a közös térbe kimenni,ahol ha nagy a zsúfoltság le sem tudsz ülni,max kint az előtérben,ahol a liftek vannak
Nagyon kedvesek voltak a nővérek is
A legjobb az hogy amikor a kisfiam aludt,én is tudtam pihenni
Ügyeletes dokinál szültem,szülésznőm volt
DE maximálisan elégedett voltam
A doki még az utolsó napon is jött megnézni hogy vagyok
Szóval részemről csillagos 5
Pár barátnőm a 6 ágyasban volt,rosszat nem mondtak,az egyetlen amit kiemeltek hogy amikor ők tudtak volna aludni akkor vmelyik kisbaba mindig felébredt.
Egyébként ha nagy a zsúfoltság a nőgyógyászati részen is elhelyeznek ha kéred az 1 ágyast.
Kisfiam szeptemberben született,de augusztusban szeretett volna korábban kijönni.3 napot töltöttem ott a nőgyógyszatin,és mivel éjszaka mentünk a nővérrel tudtam beszélgetni hogy ugyan már ne rakjon be 6 ágyasba.
Erre mondta hogy tud 2 ágyast de mellettem lévő szobában kisbabás van,mert nemvolt már a szülészeten 2 ágyasba hely,így oda tették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!