Vélemények a váci korházról? Tényleg nem adnak beöntést szülés elött? Milyenek a csecsemős nővérek?
unokanővérem szült ott fél éve.
nem kapott beöntést, az ügyeletes doki+szülésznő remek volt ,de a csecsemősök jobbára tirpákok 8legalábbis ő azokkal találkozott)
összességében meg volt elégedve a körülményekkel, bár kaját itthonról hordunk neki (de a koszt talán a legtöbb kh-ban nagy kívánnivalót maga után)
Szia!
Nem tudom specifikusan a váci kórházat, csak "megnyugtatásként" írom. A dél-pestiben is csak azoknak adnak beöntést, akiknek elment a magzatvíz, de nincsenek még fájások. Ennek az az oka, hogy a beöntés mesterséges hasmenés, ami eredményezhet méhösszehúzódásokat és így beindul a szülés.
Szia!
Én tavaly áprilisban szültem Vácon. Indított szülés volt. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is.
Az orvosok általában rendesek, a szülésznők pedig kifejezetten JÓK, nem hallottam és tapasztaltam rosszat egyikről sem. A szülészet jól feleszerelt. Bent lehet veled a párod vajúdás alatt, szülésnél nem tudom igazából, mert én nem szerettem volna, ha ott van a párom:) Nem adtak beöntést.
Vajúdás alatt ülhetsz labdán, bordásfalazhatsz, ha kéred.
Szülés után ( az osztályon) baba veled van, csak aznap éjszaka nem, amikor szültél, hagynak pihenni:) Aztán bármikor veled lehet, (van) a baba.Fürdésre vitték el tőlem is. Tápszert már nem adnak nekik, így igyál, egyél sokat, hogy minnél hamarabb beinduljon a tetermelés:) Én a babámnak nem vittem semmit, mert a kórházi csomagban van minden.Illetve egy kis takaró volt nálunk, mert apa vette neki:)
A csecsemős nővérek eléggé furcsák,és némelyik elég undok is! ha nem kérdezel, nem mondanak semmit, bár a fiatalok azért segítőkészek, tőlük kérdezz:)én midig Őket "zavartam", mindig segítettek!!!
A zuhanyzó, nah, hát...az hagy némi kívánnivalót. A császárosokéba menj, a folyosó végén van, ott nagyobb a hely és jobban jön a víz is, a wc-re mindig vigyél wc-papírt:)
Kaja, na szóval attól sem fogsz elhízni!!!Nekem nagyon nem jött be, kevés is és nem is ízletes, de azért megettem. Persze a család mindig hozta az utánpótlást:):)
Összességében, azt a pár napot kilehet bírni bent:)
Ennyi jutott eszembe.
Boldog babavárást:) Könnyű, szép szülést nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!