Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vélemények a váci korházról?...

Vélemények a váci korházról? Tényleg nem adnak beöntést szülés elött? Milyenek a csecsemős nővérek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nemsokára ott fogok szülni.Beöntést tényleg nem adnak.Szerdán volt szülésfelkészítő tanfolyam,nem voltál?A szülészet szépen fel van újítva,viszont az kórtermek eléggé leppukantak!
2010. febr. 8. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:

unokanővérem szült ott fél éve.

nem kapott beöntést, az ügyeletes doki+szülésznő remek volt ,de a csecsemősök jobbára tirpákok 8legalábbis ő azokkal találkozott)

összességében meg volt elégedve a körülményekkel, bár kaját itthonról hordunk neki (de a koszt talán a legtöbb kh-ban nagy kívánnivalót maga után)

2010. febr. 10. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom specifikusan a váci kórházat, csak "megnyugtatásként" írom. A dél-pestiben is csak azoknak adnak beöntést, akiknek elment a magzatvíz, de nincsenek még fájások. Ennek az az oka, hogy a beöntés mesterséges hasmenés, ami eredményezhet méhösszehúzódásokat és így beindul a szülés.

2010. febr. 10. 09:31
 4/6 edus83 ***** válasza:
Én 1 hete szültem ,és tényleg nem adtak beöntést de nem is volt gond,azt hittem befogok kakilni de nem:))!!!A csecsemősök aranyosak bár van 2db,aki nagyon ki borító a nevüket nem tudom de észre fogod venni!!!Amúgy az picit rossz ,hogy a babát saját apukája se nézheti meg csak kintről az erkélyről,bár ezt is csecsemős válogatja.
2010. febr. 10. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
2010. febr. 10. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly áprilisban szültem Vácon. Indított szülés volt. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is.

Az orvosok általában rendesek, a szülésznők pedig kifejezetten JÓK, nem hallottam és tapasztaltam rosszat egyikről sem. A szülészet jól feleszerelt. Bent lehet veled a párod vajúdás alatt, szülésnél nem tudom igazából, mert én nem szerettem volna, ha ott van a párom:) Nem adtak beöntést.

Vajúdás alatt ülhetsz labdán, bordásfalazhatsz, ha kéred.

Szülés után ( az osztályon) baba veled van, csak aznap éjszaka nem, amikor szültél, hagynak pihenni:) Aztán bármikor veled lehet, (van) a baba.Fürdésre vitték el tőlem is. Tápszert már nem adnak nekik, így igyál, egyél sokat, hogy minnél hamarabb beinduljon a tetermelés:) Én a babámnak nem vittem semmit, mert a kórházi csomagban van minden.Illetve egy kis takaró volt nálunk, mert apa vette neki:)

A csecsemős nővérek eléggé furcsák,és némelyik elég undok is! ha nem kérdezel, nem mondanak semmit, bár a fiatalok azért segítőkészek, tőlük kérdezz:)én midig Őket "zavartam", mindig segítettek!!!

A zuhanyzó, nah, hát...az hagy némi kívánnivalót. A császárosokéba menj, a folyosó végén van, ott nagyobb a hely és jobban jön a víz is, a wc-re mindig vigyél wc-papírt:)

Kaja, na szóval attól sem fogsz elhízni!!!Nekem nagyon nem jött be, kevés is és nem is ízletes, de azért megettem. Persze a család mindig hozta az utánpótlást:):)

Összességében, azt a pár napot kilehet bírni bent:)

Ennyi jutott eszembe.

Boldog babavárást:) Könnyű, szép szülést nektek:)

2010. febr. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!