Adjak így pénzt az orvosnal szüléskor?
Mondjuk azert, ha nem épp az o ügyeleti idejében szül a kedves kismama es be hívják a szüléshez? Vagy ti szerettek ingyen túlórazni? Mert neki az lenne igy.
Nem kotelezo orvost fogadni. Nem kotelezo hozza járni, ha nem megfelelő. 35 hetesen azert mar nem egy vizsgálaton van tul a kerdezo, siman léphetett volna, de nem tette. En mentem volna máshoz a masodik nekem nem megfelelő viselkedés/bánásmód utan.
Szerintem sürgősen fogadj egy szülésznőt, aki veled lesz, ő sokat segít majd.
a 35.hétig tudsz fogadni, utána már nem vállalnak, hisz nekik is tervezni kell előre, és soknak sok kismamája van már ilyenkor.
Keress egy szülésznőt, őt fogadd fel, és ő ajánl egy dokit, ő többel dolgozott már együtt, tudja, hogy melyiket érdemes felfogadni, vagy megbeszéled vele, hogy mi lenne ha az ügyeletesnél szülnél és ő lenne a szülésznőd, és ezzel le van rendezve.
Szerintem ez a legegyszerűbb.
Melyik kórházban szülnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!