Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Adjak így pénzt az orvosnal...

Adjak így pénzt az orvosnal szüléskor?

Figyelt kérdés
Néhány dolog miatt igen elgondolkodtam azon, hogy a fogadott orvosom érdemel-e pénzt a a szülés után. A terhesgondozás alatt kb. ca 100eFt ott hagytam már a zsebébe. Akkor is tartotta a markát, ha csak a leleteim nézte át, és akkor is, amikor a klinikán vizsgált (sőtt akkor többet is óhajtott). Ezen kívül a nevemet mai napig nem tudja, a számomat se mentette el a telefonjába. úgy tud csak beazonosítani, ha elmondom a legutóbbi esemènyeket és a terhességi hetemet, nevemet. Volt, hogy felhívtam, mikor mondta, hogy keressem, de azt mondta hívjam egy másik időpontba, de akkor meg fel se vette, vissza se hívott. Mikor kiderült, hogy cukros lettem, hasára ütött, hogy egyek 150 grammot, és csak két hét múlva mondta, hogy ki a dietetikus akihez el kell mennem. Egyszóval úgy éreztem egész terhességem alatt, hogy szarik a fejemre, és csak a markát tartja a pénzért. Mi a véleményetek? Tényleg az orvossal van a gond, vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?

2014. júl. 2. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk azert, ha nem épp az o ügyeleti idejében szül a kedves kismama es be hívják a szüléshez? Vagy ti szerettek ingyen túlórazni? Mert neki az lenne igy.

Nem kotelezo orvost fogadni. Nem kotelezo hozza járni, ha nem megfelelő. 35 hetesen azert mar nem egy vizsgálaton van tul a kerdezo, siman léphetett volna, de nem tette. En mentem volna máshoz a masodik nekem nem megfelelő viselkedés/bánásmód utan.

2014. júl. 2. 16:10
 12/16 anonim válasza:

Szerintem sürgősen fogadj egy szülésznőt, aki veled lesz, ő sokat segít majd.

a 35.hétig tudsz fogadni, utána már nem vállalnak, hisz nekik is tervezni kell előre, és soknak sok kismamája van már ilyenkor.

2014. júl. 2. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Érdeklődhetnél más orvosnál, hátha mégis valaki elvállal. Egy kérdést megér.
2014. júl. 2. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy mire vártál a 35. hétig?!Már réges régen túl vagy a cukorvizsgálaton,amikor is bebizonyosodott milyen "gondossággal" jár el...hol szülsz?Szülésznőt fogadtál?Az a legfontosabb,nem a doki(persze ez egészséges terhességre vonatkozik).
2014. júl. 2. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Keress egy szülésznőt, őt fogadd fel, és ő ajánl egy dokit, ő többel dolgozott már együtt, tudja, hogy melyiket érdemes felfogadni, vagy megbeszéled vele, hogy mi lenne ha az ügyeletesnél szülnél és ő lenne a szülésznőd, és ezzel le van rendezve.

Szerintem ez a legegyszerűbb.

Melyik kórházban szülnél?

2014. júl. 2. 20:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók, végül az egyik kommentelő által ajánlott szülésznőt fogadtam fel, és nagyon jól alakultak a dolgok a szülésnél. Az orvosomba hatalmasat csalódtam pozitív értelemben, balatonról jött fel azonnal ahogy hívta a szülésznő, és vér profi volt, törődött velem, és a kórházban is meglátogatott aztán. Természetesen honoráltam a gondoskodását végül. :-)
2014. júl. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!