6 hetes kontrollra amikor mentetek ti adtatok még pénzt az orvosnak? Persze olyanra gondolok akinek fogadott orvosa volt.
Figyelt kérdés
Nemtudom mit tegyek?Mi illik?Aranyos volt és meg vagyok elégedve vele.Esetleg azok adtak pénzt akiknek nem volt fogadott orvosa?2010. jan. 5. 21:38
1/8 anonim válasza:
hello
én a varratszedéskor adtam pénzt a dokinak, a hathetesre köv. héten megyek, nem fogok adni, és ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve vele nem tervezek orvost váltani :)
2/8 anonim válasza:
Az enyém rengeteget kért a szülésért (100 ezer), és a kontrollon még volt képe kifizettetni a rendes vizsgálati díjat, 7 ezer forintot. Én megkérdeztem tőle, mivel tartozok, erre ő közölte, hogy 7 ezer.
3/8 anonim válasza:
Gondolkoztam rajta, hogy adjak, de végül nem adtam.
Így is többet adtam, mint, amit első körben szerettem volna, mert elégedett voltam vele nagyon.
4/8 anonim válasza:
Szia!
100.000 a szülésnél és természetesen a privát rendelőbe KELL menni a 6 hetes kontrollra, a vizsgálati díj 16.000
Szóval, ha azt veszem kénytelen voltam adni vagyis kifizetni a vizsgálati díjat.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta mert beszéltem vele telón hogy ma vagy holnap az sztkban lesz és csütörtökön pedig a magánrendelőbe.Oda menjek ahova szeretnék,rám bízza.Ezért nem tudom hogy mit csináljak.
2010. jan. 5. 23:20
6/8 anonim válasza:
Szerintem ebben benne van, hogy az sztk-ba mégy, és nem adsz még pénzt. Vgül is felajánlotta ezt a lehetőséget.
Ha a magánrendelőbe mégy, akkor adnod kell.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha a szülést követően már oda adtad a dokinak, amit neki szántál, akkor már később ne adj semmit. Ha az sztk-ba mész pláne, de ha a magán rendelőbe akkor sem. A dokik ilyenkor már nem várják el, hogy fizess, tisztában vannak vele, hogy innentől az összes pénzedet a családodra fogod költeni.:)
8/8 anonim válasza:
Nekem is fogadott dokim volt. Szülés után adtam neki pénzt. Most kontrollon megkérdeztem tőűle mennyivel tartozom, s mondta, hogy 5000!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!