Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy mentetek el a 6 hetes...

Hogy mentetek el a 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
Akinek nincs segítsége, kiszámíthatatlan a babája (sokat sír napközben, mert fáj a hasa), az hogy jut el az orvoshoz? Ha magammal viszem és elkezd ordítani, mit csinálok?
2009. szept. 1. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én estére kértem időpontot (már úgy estére, hogy 5-6 óra fele) És jött a férjem is. Vittem lefejt tejet és nem volt gond. Apával is jól elvolt addig.
2009. szept. 1. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is apával mentem,kérhetsz időpontot is,de ha nincs akivel elmenj akkor vidd magaddal egy hordozóba,biztos lesz aki néz rá örömmel bent a rendelőbe.de ha egy héttel késöbb mész se lesz gond.én a kocsiba szoptattam meg,de vihetsz lefejt tejet is neki.
2009. szept. 1. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A páromon kívül nekem sincs segítségem.Nálunk ő vigyázott addig rá, úgy kértem előre az időpontot...
2009. szept. 1. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekkel mentem egyedül sajna a párom melózott,időpontom volt úgy hogy várni nem kellett sec-perc alatt kész voltam!
2009. szept. 1. 15:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos az én párom külföldön dolgozik. Az a baj, hogy a dokim rendelése mindig 1,5- 2 órákat csúszik, hiába van időpont. Az meg egy ekkora babának rengeteg idő. Na mindegy, valahogy meg kell oldani... A lefejt tej nem lesz addigra hideg és nem romlik meg?
2009. szept. 1. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyűgös babával remélhetőleg nem hagynak 2 órát várni...

Én biztos beengednélek magam előtt!

2009. szept. 1. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"jobb helyeken" ha látják h pici babával vagy,behívnak azonnal.

Biztos a te dokid is behív ha látja,h ott vagytok:)

Ne izgúlj,sokan vagyunk úgy mint te:))

2009. szept. 1. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
hasonló cipőben jártam mint Te. én felhívtam a dokit, elmondtam neki, hogy mennék hathetes vizsgálatra, nincs bébicsősz, stb. Mondta, semmi gond, menjek hatkor (megkérdezte, hogy szoptatás szempontjából jó-e az időpont) és behívott. Baba aludt, amíg mi lerendeztük a dolgot.
2009. szept. 1. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a nagyobb gyereket is "kénytelen voltam" elvinni, ott rohangászott bent a szobában, és leste, "mit szedjen szét", amíg én az asztalon feküdtem. Ehhez képest egy újszülött felüdülés, mert jó esetben alszik végig. Maga a vizsgálat max.3 perc, és ha az alatt sír, akkor az nem olyan nagy tragédia, bár megértelek, hogy aggódsz, mert az első babával én is emlékszem erre az érzésre, minden sírós másodpercet fáj végighallgatni, de ne aggódj, tényleg nem lesz baja, nyugodtan vidd be. (A váróteremben meg befordulhatsz egy sarokba megszoptatni, szerintem az kevésbé macerás, mint a lefejt tej...)
2009. szept. 2. 08:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. szept. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!