Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ablak mögül mutatják csak a...

Ablak mögül mutatják csak a babát! Szült valaki ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Körzetileg egy ilyen kórházhoz tartozok,és ha egydül leszek amikor beindul a szülés oda vihetnek be.

Egyébként pedig ha a férjem itthon lesz akkor a kicsit távolabb eső kórházba megyünk...

Nemtudom egyszerűen elképzelni,hogy nem lehet velem a babám csak szoptatásnál,és hogy a férjem jó pár napig csak ablakon keresztül láthassa a babaánk !!

2014. júl. 1. 08:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem is tudtam, hogy ilyen sok helyen meg se foghatják a családtagok a babát, söt üveg mögül nézhetik. nálunk szülésnél is a férjem utcai ruhában volt, még csak az a zöld hacuka sem volt rajta. de én is utcai ruhában szültem :D zokniban és a fekete polomban. a baba végig az anyukával van, apuka bent is aludhat a -kis családdal a korházban (nem kell semmilyen vip hozzá, se plusz pénz) és mindenki megfoghatja a babákat...tologathatják öket sa folyoson, söt a közös fürdetésekre is bejöhetnek
2014. júl. 1. 10:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem rémtörténet hogy tápszerezték a babát,meg teáztatták...

egy ott szült anyuka mesélte,hogy váltig állították hogy nem adnak semmit a babáknak mégis felbukták a teát..

2014. júl. 1. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

én megértelek kérdező. lehet, hogy pesten már nem divat, de kisebb városokban simán teáztatnak, tápszereznek...

Azt megértem, hogy az egész rokonság ne fogdossa végig a babát, de azt én is nagyon túlzásnak tartom, hogy apuka se... Nem beszélve arról, akinek épp jut VIPszoba, azt a babát meg mindenki megfogja, aki megy, akkor neki kapásból immunrendszert is vesznek a VIP szoba árában?

Semmi bajom nem lenne, ha nagynéni, nagybácsi, 3. szomszéd csak üvegen át láthatná. De azt, hogy az apja sem foghatja , simogathatja meg 3 napig... ezt nem tudom elfogadni.

2014. júl. 1. 12:11
 14/19 aHermann ***** válasza:

Szia!

Bár mi Budapesten élünk, de mindkétszer olyan kórházban (két különböző) születtek a gyerekeink, ahol ablakon keresztül nézhették meg a családtagok (apa is). Ettől függetlenül a babák a fürdetést, orvosi vizsgálatokat leszámítva 0-24-ben az anyával lehettek. Persze bármikor be lehetett vinni a piciket a csecsemősökhöz.

Cukros víz mindkét gyerkőcnél be volt készítve az ágyas kocsiba, ha kellene.

Én nem érzem tragédiának, hogy ablakon keresztül nézzék meg a babát. Így tényleg nem adnak át semmi bacit a gyerkőcnek, és a frissen szült anyukák is tudnak pihenni. Én voltam 5 ágyas szobában is, na az kellett volna, hogy búcsújáró hely legyen. Nem hiszem, hogy sokan próbálkoznának szívesen úgy a szoptatással, hogy a szomszéd ágyon fekvő pereputtya bámulja...

Amúgy a férjem a második babát alig akarta megfogni, mert "kijött a gyakorlatból". Olyan édes volt. Itthon persze gőzerővel bevetette magát a teendőkbe.

Azt a pár napot ki lehet bírni, lesz még ideje a férjednek babázni hidd el. Nem mindegy, hogy hulla fáradtan mész haza kórházból 24 órázni, vagy egy picit tudsz pihenni előtte, mert a csecsemősök vigyáznak a babádra.

2014. júl. 1. 13:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Pihenés ide-oda..nekem akkor is rosszul esne ha a férjem nem foghatná meg.

Rokonok ott nem mehetnek be még a folyosóra sem.

Amikor a barátnőmet mentem oda látogatni,akkor is úgy leteremtettek hogy mit-kit keresek ? menjek ki,majd ő szól neki

ott van egy közös tér,tulajdonképp a lépcsőfordulóban pár szék,ahol a rokonok várhatnak..

MIndenesetre remélem hogy sikerül a másik kórházba eljutni

2014. júl. 1. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért mikor egy anyuka mondta, hogy ahol ő szült ott nem lehett megfogni a babát a látogatóknak, hogy le volt már szólva, hogy biztos csak az anyósa elleni gonosz akció volt ez. Közben meg lám, itt is előkerülnek, akiknél szintén ez volt...

Kérdező, nálunk is így van, hogy csak szoptatásra hoznák ki, de ha adsz egy ezrest, akkor kihozzák csak úgy is. Többek közt ezért is nem fogok itt szülni. Persze, persze, ki lehet verni a balhét, lehet törvényeket keresgélni, de amúgy is egy rakás szar a kórház, hát még, ha az alap bunkóság mellett úgy állnak hozzád, hogy a problémás hisztis picsä, akkor aztán tuti élmény lesz.

2014. júl. 2. 06:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is egy ilyen kórházba szültem ahol egy ablakon keresztül mutathattam a családnak a babát,még az apja sem jöhetett be hozzá! Első 2nap csak szoptatni hozták be hozzám a babát majd utolsó 2napon pedig végig 0-24ben velem volt!
2014. júl. 2. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
17.es vagyok! Az lemaradt hogy az apa végig bent volt szülésnél zöld steril ruhában amit ott kellett megvenni 2500ftért.... ! De utána mikor jött látogatóba,nem jöhetett be a csecsemő osztályra csak ablakon keresztül látta.
2014. júl. 2. 10:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem az anyukam szult ilyen helyen nalam is meg ocsemnel is:) a Del-pesti korhazba
2014. júl. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!