Ráadásul a hozzátáplálás kezdetekor, sokkal több választékod lesz, mint a nyári babának.
Eleinte úgyis nehezebben indul az ember, milyen az otthoni időszak éppen télre esik.
Jaj nagyon jo a januari! A lanyom akkor szuletett. Nem tudom milyen a nyari terhesseg, mert akkor meg hasam sem volt. Szoval meg nem gyotort az ido. A nagykabatom ram jott meg a vegen is, igy nem kellett azt sem masikat venni.
Az hogy fel kell oltoztetni setanal? Hat a nyari babakat, akik a kanikula kozepen szuletnek sokkal jobban kell vedeni ;) Feloltoztetni lehet, de a bodytol mar nehez kevesebbet raadni ;) En a tavasszal voltam inakbb bajban oltoztetes teren. Telen raadtam mindent, es nem fazott, de aztan mindig tuloltoztettem :D
A hozzatapi meg egy alom ;) Marmint amennyire a hozzatapi alom tud lenni! A gyumolcsok ugy ernek, ahogy a baba kaphatja oket. 4-5 honaposan meggy, majd a barack, dinnyek stb. Mindent tudtam kostoltatni, adni neki, nem kellett fagyasztgatnom, es azt adni. Imadja is a mai napig a gyumiket!
Nyarra eleg idos ahhoz, hogy elmenjetek nyaralni.
...igy hirtelen ezek jutottak eszembe.
Februári a kislányom. Télen sokkal könnyebb egyenletes hőmérsékletet tartani a lakásban, ami egy újszülöttnek fontos. Így nyáron, főleg az idén hol nagyon meleg van, hol meg hűvös.
(azért -14 fokban hazahozni a babát kicsit rémisztő volt, főleg a kórházi 26-27 fok után. A kórház bejáratától a parkolóig kb. 50-60m, a kocsi is kihűlt teljesen...)
Januárban született a kisfiam! A hőmérséklet kérdésében nagyon jó, hogy tudod szabályozni hány fok legyen a lakásban nappal, éjszaka. Sétánál fel tudod öltöztetni hőmérsékletnek megfelelően, viszont a hatalmas kánikulában lefelé ez nem megy :D
Hozzátáplálás tökéletes, minden megterem, nem üveges bébiétellel kell a babának ismerkednie, hanem házi ízekkel.
Aki depresszióra hajlamos annál szuper, hogy nem a tél, a sötétség közeledik, hanem a tavasz, egyre hosszabbak a nappalok :) szerintem tökéletes a téli babázás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!