Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha január 3-án megyek vásároln...

Ha január 3-án megyek vásárolni a téli leárazásokra, akkor már jól járok?

Figyelt kérdés
Bershka, Zara, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Tally Weijl, New Yorker, stb.. már olyankor le vannak árazva a cuccok nagyjából, igaz? :)
2013. dec. 21. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen valamikor januárban már lesznek leárazások, de most karácsony előtt erős fosztogatás zajlik, szóval ha kinéztél olyan darabot, amit nem akarsz veszni hagyni, akkor nincs mese meg kell venni. Januárban már inkább csak unalmas délutáni nézegetések során amikor nem számítasz semmire, akkor érhet egy két kellemes meglepetés, de sajnos gyakran mérethiányos a kollekció, mert a jó darabokra hamar lecsapnak.
2013. dec. 21. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az 1-nek plusz a leárazás 27én kezdődnek, de január első feléig ilyen 30% körül lesz csak ennél jobban csak az eladhatatlan vagy egyszezonos cuccok lesznek leárazva. Majd január 2. felében lesz akár 70% de akkor már választék nincs.
2013. dec. 21. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs konkrétum, én ilyenkor a basic darabokat szoktam megvenni általában. :) Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 21. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
De a basic darabokat meg nem nagyon akciózzák, mert ugye azok az állandó kínálat részét képezik. Persze a Bershkában minden évben kicsit megváltoztatják a címkéjét, és így máris van okunk minden évben ugyan azt a ruhadarabot megvenni.
2013. dec. 22. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Naigen egy basic felsőt 3000ről 2000ig árazzák le a fast fashion felsőt meg 6000ről 1500re :)
2013. dec. 23. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha az ember sokmindent vásárol azok az ezresek is összegyűlnek :)
2013. dec. 26. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!