Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után volt valakinek...

Szülés után volt valakinek hasmenése?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig volt?

Voltatok vele orvosnál?

Mit mondott rá?

Valami gyógymód?

Köszi

2014. jún. 26. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Kb 2 hónappal utána kezdődött. Hülye módon nem mentem orvoshoz, iszonyat szenvedtem, korgó gyomorral mertem csak kimenni hazulról, mert különben még 10 percnyi séta sem ment volna és haza kellett volna rohannom. Iszonyat rosszkedvű is voltam ettől. A neten olvasgattam, de persze dokihoz nem mentem. Végül nem jöttem rá mi okozza, de elhagytam a fogamzásgátló szedését, és 3 nappal később megszűnt az állandó hasmenés. Azóta semmi gond.
2014. jún. 26. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:

4 héttel szülés után volt. Szerintem vagy vírus vagy ételmérgezés, de inkább vírus.

Nehéz szülésem volt, annyi beavatkozás volt, hogy teljesen széttrancsírozták az alvázamat, a végbélnyílást is.

Elég ciki, de egy masszívabb esetnél mire felálltam, már késő volt - még nem zárt 100%-osan a záróizom. Mehettem takarítani magam után.

Néhány nap diéta és széntabletta után magától rendeződött.

Nézesd meg orvossal magad, de a diéta a legjobb. Főtt, sós krumpli, sok folyadék. Főtt rizs, illetve a rizst levében turmixolva (igen, szar íze van, de a gyógyulásért mindent) pépesen enni.

Orvosi szén is segít, főleg a tüneti kezelésben. Én napi 5-10 tablettát megettem, mellé étcsokit, ami természetes hasfogó.

Ha jól emlékszem, 5 nap után lettem túl rajta teljesen.

Amit tilos ilyenkor: hús, gomba, tejszín, magas zsírtartalmú ételek - ezek mind terhelik az emésztést.

Első két napban érdemes a tej alapú ételeket is kizárni az étrendből.

2014. jún. 27. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!