Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mehszajvizsgalat utan beindulh...

Mehszajvizsgalat utan beindulhat a szules?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma vizsgalt a szulesznom, azota verzek egy kicsit, kellemetlen amikor a baba mozgolodik mert alul mensi szeru gorcseim vannak, nem rendszeres es erzem hogy valami mas mint volt. Azt mondta hogy pentekig meglesz a baba, mert 2221 az ertekem, nagyon fel van puhulva a mehszaj es lent van a baba feje teljesen. Most kb minden oraban kemenyedek es gorcsol is egyutt, eddig csak kemenyedes volt ami egyaltalan nem volt fajdalmas. Ebbol kb mikor lehet szules?
2014. jún. 24. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Be ám! egy nőt a kórházban direkt vizsgált a oki erősebben odalent hogy beinduljon mert akkor már túlhordta,
2014. jún. 24. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
én bent voltam a kórházban mert túl hordtam.a reggeli vizit után megvizsgáltak,mert szóltam valami más mint eddig.konkrétan nem fájt semmim,csak furát éreztem a hüvelyemben.megnézett majd utána el kezdett lüktetni a hüvelyem.egyre jobban és jobban.a nővérek nem hittek nekem hajnal 2-kor azt hazudtam h 5perces fájásaim vannak,hátha így rám néznek.de már annyira lüktetett h se ülni,se állni se feküdni nem bírtam.a hasam egyáltalán nem fájt.délelőtt negyed11-re lett meg a babóm.nagy rásegítések árán.szóval utána mondta a főorvos h azért nem fájt a hasam mert fájásgyengeségem volt és nem jöttek az összehúzó mozgások.egy kicsit eltévedt a fájdalmam alulra:)
2014. jún. 24. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem vizsgálat után 4 órával folyt el a víz, úgy, hogy a doki azt mondta még legalább 3 napig esélytelen,hogy szülök. :p
2014. jún. 24. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos sokszor indítanak be direkt durvább vizsgálattal szülést.
2014. jún. 25. 07:26
 5/6 babóca0129 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igen benindulhat. Nálam a doki óvatosan vizsgált meg. Akkor még semmi nem volt. Otthon kezdődött minden. Kicsit fáradtabb volta és ezért úgy voltam vele gyorsan megebédelek és utána pihi háta elmúlik. Hát nem inkább erősödött a fájás. Magzatvíz nem ment el csak a nyákdugóból egy kicsi.

2014. jún. 25. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de saját véleményem szerint az én dokim titokban direkt úgy vizsgált meg, hogy beindítsa a szülést. Aznapra voltam kiírva, reggel bementem, megvizsgált, sosem fájt még ahogy ő vizsgált, de ez iszonyúan. Véreztem is utána, és görcsölt is a hasam, majd kb 4 órával a vizsgálat után elkezdtek jönni a fájások, bár nem voltak szabályszerűen x percesek, másnap reggel mentünk csak be a kórházba, de addig szenvedtem. A dokim másnap azt mondta, hogy ő azt hitte, még előző este telefonálunk neki, hogy jön a baba...:) Szóval nekem gyanús a dolog.:) De tuti, hogy beindulhat tőle. Jó babázást!:)
2014. jún. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!