Az utolsó hónapban mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
Én 2 kg-t és az orvosom szerint az sok. Egyébként teljesen normál súllyal(nem is sovány, nem is kövér, nem volt túlsúlyom) kezdtem és összesen 12 kg jött fel. Kíváncsi lennék, hogy az utolsó időszakban kinek mennyi jött fel...#hízás az utolsó hónapban
2014. jún. 23. 16:24
1/9 anonim válasza:
Majdnem 4kg-t,de nekem nem mondták,hogy sok.(Bár én tudtam,h igen)Összesen 17 kg híztam.Én sem voltam előtte sovány,de nem is voltam elhízva.
2/9 anonim válasza:
rengeteg, legalább 5 kilogramm. én nagy túlsúllyal kezdtem,de a végén,ami feljött az szinte mind víz volt. az utolsó hónapban kezdtem vizesedni.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért én is meglepődtem ezen, hogy sok, mert a babám becsült súlya is több lett azóta 1300g-al, szóval nem értem, hogy miért mondta, hogy sok. Igen, én is vizesedem is rendesen. Az ujjaim nehezen hajlanak és a lábaim is bedurrannak estére, minden nyomot hagy benne. Kicsit felhúztam magam rajta...
2014. jún. 23. 16:39
4/9 anonim válasza:
Becsült súlyra sosem szabad adni. Az utolsó hónapban +1kg-t szedtem fel, összesen 15kg-t bár volt túlsúlyom is.
5/9 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nincs rá mit adni, de azért azt akartam vele érzékeltetni, hogy az elmúlt időszakban azért csak hízott a baba is és ha nem is pontosan grammra ennyit, de 1 kg azért reális nála is.
2014. jún. 23. 17:01
6/9 anonim válasza:
Én 53kg-mal kezdtem, 70-nel mentem szülni. Ebből 3 kg az utolsó 3 hónapban jött fel. Most 3 hónapos a babám és 57 kg vagyok.
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok bocs elírtam, tehát 3 kg hízás az utolsó 1 hónapban :)
8/9 anonim válasza:
Utolsó hónapban 1 kg, előtte 5, összesen tehát 6 kg-ot híztam. Még nem tudom mekkora lesz a baba, mert holnap töltöm a 41. hetet, de még nem akar kibújni:)
9/9 masni1 válasza:
semennyit. 60-nal indultam, 65-tel szültem a gyerek 3150.
Igaz az elején fogytam vagy 3 kilót a sok hányástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!