Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hónapban mennyit híztatok?

Utolsó hónapban mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
Most tartok kb.10-11 kg-nál a 36. héten.Érdekelne,igaz-e,amit néhány helyen olvasok,hogy az utolsó hónapban sokan nem híznak,inkább fogynak.Ez nekem fura,mert a baba ilyenkor hetente kb. 250 grammot hízik.
2014. febr. 10. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én tényleg semennyit :) Azt olvastam hogy ilyenkor a baba a magzatvíz rovására gyarapszik, ezért nem nő a te súlyod.
2014. febr. 10. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pont 10 kg-ot híztam a 36. hétig, azóta semmit, most 38 hetes vagyok. Mondjuk nincs is sajnos egyáltalán étvágyam, meg a gyomrom kb. a nyakamban van. :)De a pocim nő, és a baba is fejlődött. Könnyű szülést kívánok, Kérdező! :)
2014. febr. 10. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 36.hétben vaguok, rám most jött rám h állandoan ennék. 33ig 6 kgot hiztam az elmult két hétben még 1 et. Nem tudom de most nagyon beindult a pocak is nőni.
2014. febr. 10. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
36-dik hetig 6kg, utanna hetente egyet, igy lett 10kg a vege
2014. febr. 10. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én majdnem minden nap tornáztam kivéve az utolsó hónapot. Utánna jött fel még egyszer annyi, mint a nyolcadik hónapig összesen.
2014. febr. 10. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ,mentek a zöld kezecskék!

Ahogy nézem ritka,hogy valaki nem hízik a végén,de nemcsak itt olvasom,hanem a máshol olvasottak alapján is inkább ez a tendencia.

2014. febr. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!