Van itt köztetek olyan aki Miskolcon szült a megyeiben és még frissek az emlékek?
Figyelt kérdés
Megosztanátok velem a tapasztalataitokat? Mit kell vinni?Milyen a fogadtatás, ellátás? Tényleg levágják a körmüket tövig? Adnak beöntést? EDA? Mennyi ideig voltatok bent? Tényleg összepakolnak mindenféle emberkéket és 100an leszünk egy szobában?! Rengeteg rosszat hallani...Fura, hogy nem a szülésől félek, hanem a kórháztól. 31+1 hetes km vagyok és nagyon meg vagyok rémülve attól, amit ott láttam a szülészetből... Nagy szükségem van a bátorításra, mert addig halálra izgulom magam! Igaz, jó orvosom van (Dr. Dienes József), de én már semmiben sem merek hinni. Minnél több és részletesbb infót szeretnék!Előre is köszönöm!2010. jan. 4. 13:49
11/12 anonim válasza:
Az előzőnek!!
Tényleg nagyon aranyos és kedves volt! :) Nagyon szimpatikus csajszi, örülök, hogy nála szültem :)
Én nem fogadtam sem szülésznőt, sem orvost de maximálisan meg voltam elégedve az ellátással! :)
Lehet, hogy találkoztunk is! :)
Üdv
12/12 A kérdező kommentje:
Kellemesen csalódtam végül, mert minden jól sült el! Az orvosom 2 ágyas szobát intézett nekem, majdnem mindenki kedves és segítőkész volt és a szobatársam a régi ismerősöm, barátnőm volt, szóval kész baba-mama tábor, ha lehet ezt így mondani! Császárral kellett szülnöm, gyors és minden fájdalommentes, kivéve a felkelést és a drén kivételét, de megérte! Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!