Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen felelmei vannak...

Kinek milyen felelmei vannak a szulessel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem elso baba lesz, juli kozepere jon es leginkabb a komplikacioktol felek. Tudom, hogy fajni is fog de abba beletorodok+ meg attol tartok, hogy nagyon elhuzodo vajudasom lesz. Meg persze, hogy egeszseges legyen a baba... Nalatok mi az ami a legjobban aggaszt??
2014. jún. 20. 11:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

-kiszolgáltatottság

-hogy megmondják hogy mit csinájak/ne csináljak (pl k(u)rvára kellemetlenül és kiszolgáltatottan érzem magam háton fekve, nem is kényelmes mégis itt kötelező úgy szülni, gátmetszést se preferálom itt az is kötelező elvileg) szóval én attól félek elküldöm majd ott a fájdalmak közepette melegebb éghajlatra az embereket.

-félek hogy nem lesz szabad a családi szoba és akkor párom nem tud bent lenni:(

-rettegek a műtéttől hogy császárral veszik ki a gyerekem, az a rengeteg vágás, vér brrrr...még egy sima vérvételtől is félek....

-ja igen meg hogy kis diákok ne tolongjanak a lábam között nézelődni, mert tuti őket is kiküldöm..:(

Szóval csak egy sima, háborítatlan szülésre vágyom ahol megy minden a maga ütemében, se oxitocin, se vagdosás, gátmetszés kutyaf(a)sza...

na beöntés itt nincs szerencsére, adnak egy tablettát amit magadnak teszel fel és rohansz a wc-re ha jön az inger...ez pozitivum..:) 39hkm

2014. jún. 20. 17:04
 12/12 A kérdező kommentje:
nalunk nincs beontes, de ha lenne se erdekelne, biztos nem felnek tole, igy meg max kijon mas is a gyereken kivul belolem, de szerintem ez akkor abszolut senkit nem fog erdekelni, a dolgozok ezt napi tobbszor latjak, ugyhogy gondolom mennyire lehet nekik erdekes... :)
2014. jún. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!