Kevesebbet mozog a baba ha közeleg a szülés?
Figyelt kérdés
Én ma töltöttem a 40. hetet, de az elmúlt 2 napban inkább szuperaktív volt, mintsem elcsendesedve várná a szülést, pedig azt olvastam, hogy előtte keveset mozognak már a babák-2014. jún. 18. 13:44
1/9 anonim válasza:
EZ nagyon változó, van, akinek vajúdás alatt is mozog, olyan is van, hogy a kitolás előtti utolsó órákban pózt vált, és olyan is, hogy meg sem mozdul.
2/9 anonim válasza:
Első gyerekem a szülés előtti 2hétben már alig mocorgott. Második viszont sokat és erősen, még a szülés napján is. Mégis egyforma habitusú a két gyerek, mindkettő akaratos és eleven. :)
3/9 Julie S válasza:
Nekem ugyanannyit mozgott, mint addig is. Babaja valogatja, hogy mocorog, vagy sem.
4/9 anonim válasza:
Nekem kevesebbet mozgott,úgy a 38. héttől. Onnan tudtam,hogy minden rendben,hogy rengeteget csuklott :) aztán ahogy beindult a szülés,beindult ő is,vajúdás alatt többet mozgott,mint az utolsó 3 hétben összesen :D
5/9 anonim válasza:
nekem mozgott volna annyit, amennyit korábban, ha elfért volna :) nagyon szűkösnek tűnt odabent, inkább már csak taposott, préselt odabent, hogy elférjen szegény.
aznap, mikor szültem, és hajnalban jöttek a fájások, már nem éreztem az ő mocorgását, de mikor a tolófájások voltak a szülőszobán, azt hittem kiszakad a köldököm mellett a hasam, úgy nyomott a lábával :)
szerintem ez városi legenda, hogy nem mozog annyit a baba szülés előtt. :)
6/9 anonim válasza:
Mindkét gyerekem a szülőágyon is ficánkolt bennem. Semmi változást nem észleltem az aktivitásukban szülés előtt.
7/9 anonim válasza:
nekem egész vajúdás alatt nagyon aktív volt az uraság. azért hittem hogy áá ezek biztos csak jóslók, mert ilyen aktív volt, aztán kiderült hogy megyek szülni :)
8/9 anonim válasza:
Még a szülőágyon is fészkelődött bennem picit, hála nem sokat kellett ott fekűdnöm :-D
9/9 anonim válasza:
Nálam egyik gyermekem sem lassult be szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!