S. O. S. Szülésindításra ötlet?
Figyelt kérdés
Ma mondta a dokim,hogy szerdára írt ki császárra,ha addig nem indul be magától. Utolsó héten vagyok. Azért akar császározni akkor,mert az előző is az volt. De ha beindul magától,akkor szülhetnék simán. Van ötletetek? Segítsetek légyszi.2014. jún. 13. 11:07
11/13 anonim válasza:
Mi apával este 8 körül egymásnak estünk, fél 10kor meg mentünk szülni 40+1 hetesen;)
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megszületett a kisfiam,Levente. Gondoltam megosztom veletek,mitől indult be a szülés. Jött hozzám egy dúla,aki szülésindító masszást csinált,még a masszás alatt elment a nyákdugóm és elkezdtem tágulni,szépen jöttek a fájások is. Végül császár lett,pedig megtudtam volna szülni,de a dokik nem engedték,mert féltek a hegszétválástól.
2014. jún. 19. 04:37
13/13 anonim válasza:
Hú de jó, gratulálok!
Jó egészséget mindkettőtöknek, Neked pedig mielőbbi felépülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!