2/9 anonim válasza:
Ő az orvosod? Ezt neked kell érezned. Egyébként miért ne...
3/9 anonim válasza:
Ha olyan a kapcsolat akkor simán. Ismerősöm a sógoránál szülte a két gyerekét. Ha téged zavar, akkor kérje meg ö az egyik jó szakember kollegáját, annak sem egy beteg leszel a sokból hanem az XY kollega húga.
4/9 anonim válasza:
Ha olyan a kapcsolat, én szülnék a tesómnál. De kikérném előtte az ő véleményét is, mivel mégiscsak hozzátartozó vagyok. Komplikáció esetén félő, hogy nem tudna kellőképpen úgy kezelni, mint beteget, hanem mint testvéréért aggódna. De ha a te testvéred ezt vállalná, és bízol benne, mint orvosban, akkor hajrá. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Azért szűlnék nála mert bízok benne
2013. máj. 28. 20:29
6/9 anonim válasza:
Hát, én a családomat a kórház közeléből, sőt, szerintem a kerületből is ki fogom tiltani, engem frusztrálna a jelenlétük. De ha ilyen ellenérzéseid nincsenek, akkor jó neked. :)
Ő elvállalna? Ha komplikáció adódna, tudna hideg fejjel gondolkodni?
Szerintem, ha mindketten gond nélkül benne vagytok, akkor jó ötlet. Ha egy kicsi fenntartása is van bármelyikőtöknek, akkor inkább egy kollégájához mennék.
7/9 anonim válasza:
Én biztosan nem tudnék a rokonomnál szülni. De ez én vagyok. Ha téged nem zavar és a testvéredet sem akkor minden további nélkül.
8/9 anonim válasza:
Én ugyan nem rokonomnál de egy nagyon jó barátunknál szültem, nagyon rég ismerjük egymást és szintem minden hétvégén összejárunk együtt nyaralunk stb, az első babám is nála szültem és a másodikat is nála fogom :)
9/9 anonim válasza:
Én a második gyermekemet az unokatesómnál szültem, és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!