Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jó ötlet a bátyámnál szűlnöm?

Jó ötlet a bátyámnál szűlnöm?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
6%

????

nem

2013. máj. 28. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ő az orvosod? Ezt neked kell érezned. Egyébként miért ne...
2013. máj. 28. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a kapcsolat akkor simán. Ismerősöm a sógoránál szülte a két gyerekét. Ha téged zavar, akkor kérje meg ö az egyik jó szakember kollegáját, annak sem egy beteg leszel a sokból hanem az XY kollega húga.
2013. máj. 28. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan a kapcsolat, én szülnék a tesómnál. De kikérném előtte az ő véleményét is, mivel mégiscsak hozzátartozó vagyok. Komplikáció esetén félő, hogy nem tudna kellőképpen úgy kezelni, mint beteget, hanem mint testvéréért aggódna. De ha a te testvéred ezt vállalná, és bízol benne, mint orvosban, akkor hajrá. :)
2013. máj. 28. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért szűlnék nála mert bízok benne
2013. máj. 28. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, én a családomat a kórház közeléből, sőt, szerintem a kerületből is ki fogom tiltani, engem frusztrálna a jelenlétük. De ha ilyen ellenérzéseid nincsenek, akkor jó neked. :)

Ő elvállalna? Ha komplikáció adódna, tudna hideg fejjel gondolkodni?

Szerintem, ha mindketten gond nélkül benne vagytok, akkor jó ötlet. Ha egy kicsi fenntartása is van bármelyikőtöknek, akkor inkább egy kollégájához mennék.

2013. máj. 29. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem tudnék a rokonomnál szülni. De ez én vagyok. Ha téged nem zavar és a testvéredet sem akkor minden további nélkül.
2013. máj. 29. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem rokonomnál de egy nagyon jó barátunknál szültem, nagyon rég ismerjük egymást és szintem minden hétvégén összejárunk együtt nyaralunk stb, az első babám is nála szültem és a másodikat is nála fogom :)
2013. máj. 29. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a második gyermekemet az unokatesómnál szültem, és nem bántam meg.
2013. máj. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!