S. O. S. Szülésindításra ötlet?
Most csinálhatnál mindent, amit eddig tilos volt. Persze azért az ésszerűség határain belül. Hajolgatás, kis emelgetések, van valami bábakoktél nevű ital, de erről nem tudok többet.
Meg ha vannak keményedéseid, akkor simogasd sokat a hasad, eddig nekem azt mondta a szülésznő, hogy az tilos, mert felerősíti a méhösszehúzódásokat.
Nekem a SOTE2 dolgozó ismerösöm ezt ajánlotta:
2 evőkanál pálinka
2 evőkanál ricinus olaj
3 dl-re higitva baracklével
Elvileg 6 óránként iható
kerd meg a szulesznot hogy lazitsa meg a burkot a mehszajtol attol 48 oran belul beindul a szules spontan.
A babakoktelt is ihatod bar kicsit hanyingered lesz tole az tuti
Szia
Engem is beijesztettek a szülésindítással, ha addig nem indul be magától.
Hát én mindent csináltam, csak hogy beinduljon.
Napi 100 guggolás
Lépcsőzés is (vagy 10-20szor fel le mentem a lépcsőnkön)
Az egész házat kitakarítottam, ablakpucolás, négykézláb felmosás, ameddig csak bírtam
szeretkezés (amennyit csak bír a párod, napi többször is)
Málnalevél tea
Illetve ilyenkor a gátmasszázst (ha eddig csináltátok persze) lehet kicsit erősebben végezni, az is megindíthatja
2 nap után, végső elkeseredésemben beültem egy kád forró vízbe és megpróbáltam "elbeszélgetni" a babámmal. Mondtam neki, hogy most már jöhet, én készen állok, hogy ne várjuk meg a szülésindítást, hogy fogjunk össze stb.
Én nem ittam semmilyen babakoktélt sem pedig alkoholt, ezt azért nem akartam.
2 nap után szerencsésen beindult a szülés.
sok sikert, drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!