Milyen fiú nevek vannak ami szépen hangzik? Ki milyet javasolna?
Figyelt kérdés
Bizonytalanok vagyunk még a név választásban.39+4hetes kismama2010. jan. 2. 17:32
21/35 anonim válasza:
szia!hat szerintem is a zsolt jol passzol a vezeteknevhez.amugy az en kisfiamat is igy hivjak es tenyleg sokan csodalkoznak,hogy ez mar nem divatos nev de nekem akkor is tetszik!
22/35 A kérdező kommentje:
Két nevet szeretnénk adni neki és ezért kérdeztem.Hogy hangzanak ezek a nevek szerintetek?
Sümegi Csaba Erik
Sümegi Csaba Péter
Sümegi Erik Rayen
2010. jan. 2. 22:55
23/35 anonim válasza:
ha ebből kell választani a Sümegi Csaba Péterre szavazok
24/35 anonim válasza:
20:36 Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Csak olyan jól esett ilyet olvasni, én magyaros vagyok. Nagyon ritkán lehet az utóbbi időben ilyet látni és ez olyan jó.
26/35 A kérdező kommentje:
Magyar nevek mellé szépen hangzó külföldi nevek is jól mennek.Vagy nem?
2010. jan. 3. 14:45
27/35 anonim válasza:
Én is a Csaba Péterre szavazok.
Nekünk is fiunk lesz, de még nem sikerült neki nevet találnunk. Igaz mi még áprilisig ráérünk, de nekem a Zétény tetszik eddig a legjobban.
28/35 anonim válasza:
Sümegi Noel.Én erre szavazok :-))
29/35 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik a noel
2010. jan. 4. 15:15
30/35 anonim válasza:
Olyan névhez, hogy Sümegi nagyon nem megy sem a Kevin sem a Rayen. Szerintem nagyon sután hangzik. Valami szép magyarabb nevet válassz, még ha nem is azonnal Nimród vagy Koppány lesz. Az én kisfiam Sebestyén lesz, de ez a Sümegihez nem megy, úgyhogy nem is ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!