Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 8 hónappal eddig...

Szülés után 8 hónappal eddig ennyit sikerült leadnom. Kép, vélemény?

Figyelt kérdés

18 kilót híztam az egész terhesség alatt, mostanra sikerült elég közel kerülni a terhességem elején lévő kilókhoz. De még mindig elég rosszul érzem magam a strandon. Kislányommal tök jókat játszunk a strandon de az emberek úgy bámulnak, tök rosszul érzem magam emiatt. :(

Én már nem tudom mire vélni, most ez mért van?

[link]

2014. jún. 10. 21:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Sose lesz ilyen lapos a hasam... :(

Pedig nehéz fizikai munkát végzek, emelgetni kell sokat és nehezet, és átlagos testalkatú vagyok.

Én kicsit irigykedve néznélek, vajon mitől lett ilyen szép lapos a hasad? :)

2014. jún. 10. 22:18
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Maximum azért bámulnak meg mert csinos vagy (vagy mert jó a bikinid)
2014. jún. 10. 22:26
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Az ilyen lapos has genetika,gondolom a kérdező is csípőre,fenékre,combra hízik mint én.

Derékban,hasban meg vékony.

2014. jún. 10. 22:28
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

Szia,

fölösleges aggódnod, gyönyörű a tested, nem is látszik, hogy szültél :) Remélem én is fogok így kinézni szülés után, elismerésem, hogy ilyen szépen összeszedted magad :)

2014. jún. 10. 22:50
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Fú kövèt vagy még mindig! Egyàltalán hogy mersz levetközni publikusan? Tök ciki
2014. jún. 10. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Elég felelőtlenség egy alig 8hónapos babával strandra menni..NA ezen gondolkozz el inkább!!!!
2014. jún. 10. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
nem veszitek eszre hogy cask mutogassa direct magat hol ott o teljesen tokeletesenek hiszi magat?! most azt varja hogy mindenki mondja neki huuuu milyen jo tested van meg stb stb...szegeny mar nem tudja mire velni hogy miert bamuljak hol ott lehet a kislanyat nezik :D az ilyen kerdesek keppekkel egyutt maximalisan arra valo azert teszik fel hogy irritaljak vele a masikat akiknek mondjuk nem sikerul ilyen alakra lefogyniuk szules utan.. ez a maga mutogatos na nezzetek meg milyen alakom van szules utan kerdesek ill. kepek egyenesen gusztustalanok... a kerdesedre a valasz teljesen atlagos alakod van nem kell am ugy el szedulnod magadtol
2014. jún. 11. 00:04
 18/26 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem a második kép terhessége elött készült, az elsö kép ,egyértelmûen már terhesen.

:D

2014. jún. 11. 05:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ti, álszerény, magamutogató anyukák! Nincs otthon senki, aki dícsérgessen? Vadidegenektől akartok bókokat. Mi a tokomet néznének a strandon? Nincs nagy melled, nincsenek tetkóid, nincs hosszú combod, a bikinid uncsi.

Jön nyár, jónnek a terhes tinik, meg a maguktól elaléló anyukák. Ennyire unalmas az élet?

2014. jún. 11. 07:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Én még dagadt vagyok. 100kg. Nah és? Szépen lassan le fog menni, mert figyelek arra, mit eszek és mennyit. 5 hónapja szültem. Nekem nem az volt az első dolgom, hogy a testem miatt aggódjak. Gondok vannak a kisfiam bal veséjével, kórházban is feküdtem vele, szóval elhiheted, hogy nem értem rá azzal foglalkozni eddig, hogy mennyi kg felesleg van rajtam. Figyelj oda, mit és mennyit eszel, sétáljatok nagyokat, de ne a fogyókúra határozza meg az életed. Semmi gond nincs a testeddel amúgy, nagyon csinos vagy!
2014. jún. 11. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!