A tabletta abbahagyása után kb hány hónappal sikerült teherbe esnetek?
32éves vagyok-2éves a fiam.az első baba,kb fél évvel a gyógyszer abbahagyása után fogant-igy is számoltam.kb egy hónappal ezelőtt hagytam megint abba a gyógyszert.szivem szerint még egy évet várnék a következővel-a mostani bizonytalan helyzet miatt,de már nem akarok ilyen módon védekezni.hogyan tudom esetleg számolgatni a napokat-a hőmérőzést sem ismerem pontosan.tényleg a stressz is akadályozhatja a dolgot.ja-és kicsi,hátrahajló méhem van.
köszönöm a válaszokat
érdemes vezetned a ciklusod pl www.ciklus.hu-n
a hőmérőzésről is olvashatsz ott. annyi a lényege, hogy ovu napja után a hő pár tized fokkal emelkedik, majd mensi alatt újra leesik, kivéve ha terhes vagy. a ciklus.hu a várható peteérésedet is jelzi, látod mikor van nagyobb esély a babára ha együtt vagytok.
igen szerintem a stressz kissé akadályozza a teherbeesést, de nem tudom milyen mértékben
amúgy a bizonytalan helyzetről csak annyit, hogy nem lehet tudni egy év múlva nem lesz-e ugyanilyen bizonytalan a helyzet (ha a gazdaságra gondoltál)
Én az egyik hónapban abbahagytam és a másikban már meg is fogant a ma 17 hós gyönyörő kisfiam.
16 hetes kismama:)
1. és 2. vagyok a főkérdésre nem is válaszoltam. én a 4. hónapban, de sajnos 10-11 hetesen missed ab volt :(
hamarosan újra tervezzük
Nekem rögtön a gyógyszer abbahagyása után megfogant a lányom, aki már 6 éves. Viszont most a 2.-kal vagyok terhes és előtte nem szedtem fog. gátlót, és "csak" a 3. hónapban sikerült.
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!