Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van akinek nem voltak joslo...

Van akinek nem voltak joslo fajasai?

Figyelt kérdés
Sziasztok. En most leptem a 38 hetbe de egyaltalan nem erzek semmit csak kemenyedest de az mar nagyon reg van. 1 ujjnyira vagyok nyitva. Ha valakinek volt ilyen, hogy indult be a szules es milyen volt? Nincs semmi bajom es nem is volt, szinte meg sem erzem hogy terhes vagyok csak a pocakom nott meg de az sem nagyra,azt hiszik hogy a 6. honapban vagyok. Koszi elore is.
2014. jún. 10. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt egy darab sem, a 40. héten mentem be a szokásos NST-re, ahol közölték, hogy 3 ujjnyira már nyitva a méhszáj, én semmit nem éreztem belőle.

Végül még aznap burkot repesztettek, meg oxitocint kötöttek be, és így indultak be a fájások.

Az hogy a 38. héten nincs, még nem jelent semmit, türelem.

:)

2014. jún. 10. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem sem volt egyáltalán jóslóm, 38 hetesen és 5 naposan szültem. fájásokkal indult, kb 12-13 percesekkel, 5 perceseknél mentünk be hajnal 3 körül, 9kor már a kezemben volt a kisfiam :)
2014. jún. 10. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kiírt napon volt az első jóslóm. Abba sem maradtak, másnap már rendes fájásokká váltak, rendszereződtek, és megszületett a babám.
2014. jún. 10. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nemhogy jóslóm nem volt, én még a keményedéseket sem éreztem. Pedig azért figyelgettem. Visszahívtak a kórházba vizsgálatra, ott nyugtázta az orvosom, hogy beindult a szülés, úgyhogy egyből mehettem is szülőszobára. Fájásom burokrepesztésig nem volt érezhető, pedig a gép mérte.
2014. jún. 10. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt jóslóm, de nem is keményedtem, kiírt napon reggel fájásokkal indult a szülés!
2014. jún. 10. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat, hat nem tudom mire szamitsak de remelem gyors szulesem lesz. A szulesznom szerint igen! Gratulalok mindenkinek a babakhoz!!
2014. jún. 10. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem volt jóslóm, aztán mikor már befeküdtem a kórházba, hogy indítsanak, bumm elment magától a magzatvíz. Aztán indultak a fájások. No para :)
2014. jún. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!