Kinek hány napra rá indult be a szülés a jósló fájásai után?
Hajnali egykor először még csak kevésbé fájdalmas menstruációs görcs jellegű fájásokat éreztem, majd egyre intenzívebbeket. Rendszertelenek, nem tartanak sokáig és egyáltalán nem kibírhatatlanok (bár gondolom ez függ az ember fájdalomküszöbétől is).
Az orvosom azt mondta, hogy majd ha nem tudok megszólalni 1-1 fájás során, azokat könyvelhetem el igazi fájásoknak.
Tehát ezek még nem azok. Érdekelne, hogy nektek szülés előtt mennyivel kezdődtek a jóslók.
37 hetes pocis

Szia!
Én 40 hetes elmúltam 4 nappal,amikor éjjel voltak jósló fájások.Mentem NST-re ott nem volt semmi extra,de a doki megvizsgált,mondta 1 cm-re ki vagyok tágulva.Mire hazaértünk a kórházból elkezdtem vérezni,aznap este 19.15-kor megszületett a kisfiam!

34. héten volt jóslóm és végül 40+6 napra szültem.
Pedig a doki is azt mondta akkor hogy legalább 2 hetet húzzunk ki utána már kijöhet :-)))

Nekem 31 hetesen voltak jóslóim először (vagyis beindult a szülés)Bent is tartottak a kórházban :(
Nekem is azt mondta a doki,hogy ha a 35. hétig kihúzzuk az már jó lesz! a kiírt előtt 3 nappal született a lányom,de a 34. héttől el volt vékonyodva teljesen a méhszájam és 2 ujjnyira nyitva voltam!
Ha fájdogálsz,állj be a zuhany alá,vagy feküdj be egy kellemes kád vízbe (ha még szabad) és ha elmúlik mikor kijössz,akkor csak jósló!Ha rendszerezi a fájásokat és megmaradnak akkor itt az idő!De amíg nem "csempeszaggató" (nekem ezt a szülésznő mondta)akkor még bírd otthon,mert sokkal kényelmesebb!Könnyő és szép élményű szülést kívánok!És csodálatos találkozást a babáddal! :)
Én mikor végre szültem,akkor 4 órát töltöttünk a kórházban és abból 1 óra volt a kitolás,mert szép nagy lett a lányom! 3950gramm és 61 cm,és csodálatos élmény volt,mennék újra akár azonnal!
10 hós már a kisasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!