Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a protokoll ilyen esetben?

Mi a protokoll ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok az volna a kérdésem, hogy mire számíthatok mi az eljárás ebben az esetben: második babánkat várjuk, az első hosszas vajúdás után császáros lett. Fogadott orvosunk akkor sem volt és most sincs, ilyenkor mi a kórházi eljárás, ha beindul a szülés, bebattyogunk és császár vagy hagyják vajúdni anyukát és császár vagy pedig meg lehet próbálni hüvelyi úton világra hozni a picit? Gondolom az éppen szolgálatban levő orvoson is sok múlik...
2014. jún. 9. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha látnak módot arra, hogy természetes szülés legyen, ha úgy látják, hogy szülhetsz természetesen, akkor természetes mederben hagyják a dolgokat és ha megy természetesen, akkor úgy szülhetsz, ha közben kiderül, hogy nem megy, akkor pedig császármetszés. Illetve ha pedig eleve valami miatt kizárt a természetes szülés, akkor pedig császármetszés.

Tehát nem egy nő szült már többedik gyereket természetesen úgy, hogy az előző szülés(ek) közt volt császármetszéses szülés.

Azért a legtöbb orvos úgy van vele, hogy ha lehet, akkor természetes szülés legyen.

2014. jún. 9. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:

figyelni fogjâk a régi császár heg vastagságát. ha gyorsan vékonyodik akkor ujra császár

szerintem inkább császárra készülj mert nagyon gyakran elvékonyodik, de persze vannak akik meg tudják szülni

2014. jún. 9. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Erre tippeltem én is, hogy hagyni fogják had menjenek a dolgok maguktól.... az első babánknál, azért lett császár, mert a kitolási szakaszig ( kb 10 óra vajúdás után) mire jött a doki annyira beödémásodott a belső méhszájam, hogy egy centi hely nem volt... szóval remélem most ügyesebbek leszünk :)
2014. jún. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!