Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan szóltok a párotoknak...

Hogyan szóltok a párotoknak ha megindul a szülés? Mit mondanátok? Kinek milyen tünetei voltak amikor megindult a szülés? Akkor távozik a nyákdugó ha teljesen nyitva vagy?

Figyelt kérdés
39+3hetes vagyok.1 ujjnyira vagyok nyitva ma hajnalban vizsgáltak mert vérezni kezdtem,de haza is küldtek.Megnézték a szívhangot aztán mehettem haza.
2010. jan. 1. 23:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Ma is folyton megkérdezi jól vagy?!Nem kell mennünk.És olyan aranyos,hogy így készen áll.
2010. jan. 1. 23:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

férfiember:

Hát én is készen álltam nagyon, mert a sürű fájások miatt 6-8 percenként összerándult, így nem tudtam aludni, sajnáltam szegénykét.

2010. jan. 1. 23:52
 13/21 A kérdező kommentje:
milyen aranyos vagy.Jó fej emberekkel lehet itt trécselni és tanácsokat kérni.buék utólag is.
2010. jan. 1. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én délután vérezni kezdtem és felhívtam telefonon a munkahelyén, hogy úgy néz ki szülni fogunk. Én halál nyugodtan beszéltem vele, az elején még ő is, aztán később 10percenként hívogatott, hogy bírom-e még, meg nyugtatgatott (vagy saját magát), hogy fél óra és itthon van. Ő jobban be volt parázva, mint én. Akkor még visszaküldtek minket, hogy nem lesz még semmi, de 4 óra mulva már a szülőszobán voltunk. Ő hiába állt a fejemnél, mégis kicsit rosszul lett.:)

Én nem találkoztam nyákdugóval, először amikor bementünk a kórházba, akkor 3cm-re voltam kitágulva, de a rendszertelen fájások miatt hazaküldtek. Másodszor pedig már 7cm-re voltam, amivel 45 perc mulva már túl voltam az egészen. Gyors szülés volt, engem nem is viselt meg, pedig aztán szakadtam belül, kívül vágtak. De a babámat éjjelre nem kaptam meg, szülés után egy fénykép erejéig és egy puszira kaptam meg, aztán vitték melegedni, de utána megkaptam. Már 3hónapos.

Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok a kisbabádhoz!

2010. jan. 2. 00:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen.
2010. jan. 2. 00:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
BUÉK oda is! :)
2010. jan. 2. 00:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem este 19:27-kor volt az első fájás. Nem szóltam egy szót sem, hagytam lefeküdni aludni. Fél kettőkor felkeltettem, hogy öltözzön, mert hívom a mentőket. Reggel 9:26-kor született meg a babánk. Végig bennt volt és nem a fejemnél. A Szent István-ban szültem, ott a szülőszobán nem lehetett megoldani, hogy csak a fejemnél legyen. Szó szerint látta, ahogy megszületik a kislányunk, és elsírta magát boldogságában. Nagyon aranyos volt!
2010. jan. 2. 07:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hajnal 3-kor elment a nyákdugó, akkor szóltam a férjemnek, hogy jöjjön aludni, mert valószínű hamarosan megyünk szülni. Ő akkor még játszott javában :) Azután 5-kor kezdődtek a fájások, mentem zuhanyozni, sétálni, stb. Akkor már nem tudott aludni tőlem a férjem, mert nagyon nagyokat sóhajtoztam :D Fél 8-kor indultunk a kórházba, és kezdődött a buli :) Fél 1 után született meg a lányunk.
2010. jan. 2. 10:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron fogok szülni,de azt mondták,hogy nem fogja látni a lényeget csak ott lesz a fejemnél,de ez még változhat.Köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 2. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Éjjel 3 körűl keltettem,hogy itt az idő, induljunk.Azt se tudta szegény hogy hol van.

2010. jan. 4. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!