Hogyan szóltok a párotoknak ha megindul a szülés? Mit mondanátok? Kinek milyen tünetei voltak amikor megindult a szülés? Akkor távozik a nyákdugó ha teljesen nyitva vagy?
férfiember:
Hát én is készen álltam nagyon, mert a sürű fájások miatt 6-8 percenként összerándult, így nem tudtam aludni, sajnáltam szegénykét.
Én délután vérezni kezdtem és felhívtam telefonon a munkahelyén, hogy úgy néz ki szülni fogunk. Én halál nyugodtan beszéltem vele, az elején még ő is, aztán később 10percenként hívogatott, hogy bírom-e még, meg nyugtatgatott (vagy saját magát), hogy fél óra és itthon van. Ő jobban be volt parázva, mint én. Akkor még visszaküldtek minket, hogy nem lesz még semmi, de 4 óra mulva már a szülőszobán voltunk. Ő hiába állt a fejemnél, mégis kicsit rosszul lett.:)
Én nem találkoztam nyákdugóval, először amikor bementünk a kórházba, akkor 3cm-re voltam kitágulva, de a rendszertelen fájások miatt hazaküldtek. Másodszor pedig már 7cm-re voltam, amivel 45 perc mulva már túl voltam az egészen. Gyors szülés volt, engem nem is viselt meg, pedig aztán szakadtam belül, kívül vágtak. De a babámat éjjelre nem kaptam meg, szülés után egy fénykép erejéig és egy puszira kaptam meg, aztán vitték melegedni, de utána megkaptam. Már 3hónapos.
Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok a kisbabádhoz!
Szia!
Éjjel 3 körűl keltettem,hogy itt az idő, induljunk.Azt se tudta szegény hogy hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!