Császármetszéssel egybekötött esztétikai hasplasztikai műtét. Mit gondoltok erről? Itthon mennyire vannak benne egy ilyenben ezek az orvosok?
Félre ne értsetek, én nem szeretem a gyerekeket, csak be kellett vállalni, mert gyerek kell....
Akárhogy küzdöttem ellene, a testem ígyis megsínylette ezt a változást, amit amint lehet vissza szeretnék hozni a régi állapotába. Nekem ez minden pénzt megér!
Miről maradtál le?
Arrol h.hülyeségeket írsz!
Mi az h. azért szülsz mert kell....?
És nem szereted a gyerekeket akkor mi a sz@r-ért szültél gondolom h.hogy bánsz szegény gyerekkel.
Szegényke ő érzi h. nem szereted!
De nekem miért kell gyerek, ha nem is szereted őket? Hm? Megválaszolod?
Amúgy miért olyan fontos neked a tested, talán abból élsz?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ilyet szerintem egy nagyon elit és drága magánklinikán végeznek, bár szerintem megvan rá az összek_rválkodott pénzed.
Csak a születendő gyermekedet tudom sajnálni, a mentális egészségedet nem.
"Ki mondta, hogy nem fogom szeretni?""
Kedves kérdező a kérdésedre a válasz :
"Félre ne értsetek, én nem szeretem a gyerekeket, csak be kellett vállalni, mert gyerek kell.... "" szerinted ez a mondatod azt tükrözi hogy te mennyire imádod a gyerekedet???? Hát nagyon nem....
Mi a francért írtad h. nem szereted a gyerekeket ha utána meg sipákolsz h. beléd kötnek érte!
Te nem tudod mit írtál?
Kocsog
Egyébként ez nem úgy működik, hogy kitalálod hogy nincs kedved vajúdni és akkor császárral szülsz!
Melyik bolygón élsz? Csodaországban? Aliz...
Huh, én inkább nem minősítek, csak egy dolgot szeretnék kiemelni.
Kérdező, a kérésedet Magyarországon csakis magánklinikán fogják megcsinálni. Viszont ezekről a helyekről sokat elmond az, amit az egyik előző válaszadó írt. Arra gondolok, hogy neki kérésre altatásban végezték a császárt. Az altatásnak pedig sokkal több kockázata van, mint a sima érzéstelenítésnek. De úgy tűnik a magánklinikás orvosok a páciens minden hülyeségét kiszolgálják, ha megkapják a pénzüket, a kockázatok, esetleges szövődmények nagyon nem érdeklik őket.
Magánkórházban választhatsz hasplasztikát, meg van vegetáriánus menü, meg menő csempe a mosdódba, de hogy szakmailag, orvosilag többet kapsz-e, mint az államiban, azt erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!