Császármetszéssel egybekötött esztétikai hasplasztikai műtét. Mit gondoltok erről? Itthon mennyire vannak benne egy ilyenben ezek az orvosok?
Félre ne értsetek, én nem szeretem a gyerekeket, csak be kellett vállalni, mert gyerek kell....
Akárhogy küzdöttem ellene, a testem ígyis megsínylette ezt a változást, amit amint lehet vissza szeretnék hozni a régi állapotába. Nekem ez minden pénzt megér!
A szövegre nem reagálnék...
Én akartam a gyerekeket, ha a második császáros lenne énis "bármi áron" megplasztikáztatnám a hasamat. Tudatosan vállaltunk babát mégis féltem a testem. Amúgy sem tökéletes de úgy érzem egy császáros heg tökre tenne... Lelkileg, testileg, mindenhogy.
Konzultálj pszichológussal, a gyereked érdekében.
Nem csinálják meg a kettőt egyszerre, amennyiben egyéb, nőgyógyászati jellegű műtétre volna szükség, azt elvégzik császár után, azonban a plasztikai jellegű operációhoz más műtét kellene. Nem fog neked egy szülész team és egy plasztikai sebész team összeállni, és egy kalap alatt lerendezni az egészet.
Egyrészt, biztos, hogy császárral szülnék, mert napokat nem fogok végig vajúdni és szenvedni feleslegesen! Holott a császármetszés fél óra alatt megvan és ugyanúgy van vágás, mint szülésnél.
Ezek szerint ha magánkli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!