Van itt olyan aki faros babát szült természetes úton?
Én farosan szültem az első babámat 2011ben.Nagyon féltem,hogy valami baja lesz a babának ha természetes úton kell megszülnöm.Azt mondták az orvosok,hogy adnak esélyt a normál szülésnek,de nagy az esélye a császárnak.40+5re indították meg a szülést.Oxitocinnal,burkot nem volt szabad repeszteni(de közben elfolyt magától)Nagyon könnyű szülésem volt,fájdalom mentes.Nem császároztak,mert úgy látták menni fog.3710grammal és 59cm vel született a kislányom.
Ha tényleg érdekel szívesen elküldöm neked a szülés történetünket,abban minden részletesen benne van,csak ha szeretnéd.
Az én környezetemben két nő van, akinek faros volt a babája. Az egyiknek program császárja volt emiatt, a másik simán megszülte. Igaz, ott már a hatodik gyerek...
Végső soron, meg lehet próbálni a természetes szülést, vajúdhatsz, ha beindul, de ha probléma merül fel, úgyis visznek császározni.
Dokid mit mond?
1es vagyok:
Én is úgy tudom,hogy fiúknál jóval kisebb eséllyel hadják megszülni természetes úton.A herék végett.
Nekem lányom született mikor farosan szültem.Most kisfiút várunk és szerencsére ő fejvégű :)
39+5hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!