Van olyan akinek egyszerre csináltak gátmetszést és császár lett a vége?
nem birtam megszülni a babámat de gátat vágták, utána rohantak a műtőbe, és császároztak...
hogy "éltétek túl"?
Tényleg van olyan hogy visszafele...Amikor született a kislanyom mellettem 2en voltak igy a szobaban. vagyis csak az egyik mert a másiknak csak a cuccai maradtak,az anyuka az intenziven volt 3napig. A másik lány egész nap vajjudott burkot is repesztettek nala, erre kiderült nem fér ki a csipőjén vagy mi volt. Megcsaszaroztak. 5kgos volt a fia. az én lanyom3,57kgal törpilla volt mellette. A masik lanynak köldökzsinor plusz lepénytapadással voltak gondok. Mar zöld volt a magzatviz ill leesett a pici szivhangja ezért guorsan betoltak a műtöbe. Kiderült h a nyakán volt a zsinor. azért nem jött lejjebb a baba. meg egyébb gond is volt... De az furcsa hogy az arcát vágták meg. Jo béha doki lehetett. Node.
Fel a fejjel sokan szültünk csaszarral. nekem még csak tolofajasaim se voltak. Ill örülj h egészséges a pici. A seb biztos elmulik majd neki. éltek mindketten erre gondolj. Az intenzives szobatarsamnak pl nem lehet több gyereke. Kipakoltak belsővérzése lett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!