Van olyan akinek egyszerre csináltak gátmetszést és császár lett a vége?
nem birtam megszülni a babámat de gátat vágták, utána rohantak a műtőbe, és császároztak...
hogy "éltétek túl"?
Nemrég szültem vákuummal, mert elakadt félúton a baba. Közben vágtak, repedtem, mészárszék volt. Műtőben fejezték be, mert a méhlepény nem akart leválni. Eleinte műtőhiány miatt érzéstelenítés nélkül tépkedték ki a méhlepény darabokat, majd rohantak be velem és altatásban, kürettel fejezték be.
Az elakadós résznél annyira xarul voltam, hogy könyörögtem császárért, de mondták, hogy most már nem lehet, túlzottan bent van a szülőcsatornában.
nem muszáj elhinni! egyébkènt én hallottam már olyat h ikreknél visszahuzták a második babát mert császárral szedték ki. meg is halt szegény baba...
és én csak véleményekre voltam kiváncsi h van-e valaki aki mindkettőt egyszerre èlték át
a baba arcát igenis megvágták, csak látom a gyereken!! irjátok be googleba h megvágják a babát, engem fog igazolni mert sokan jártak igy!
7. hozzászolonak köszönöm
többiek meg felejtsetek el! rátok nincs szükségem :/
Ez a sztori itt-ott érdekes, a gátmetszésig mire eljutsz, már annyira kint van, hogy akkor már tényleg kint van, ezt gondolná az ember, de olyan tényleg van, hogy mégsem bírod megszülni, akkor "vissza" és császár. Legalábbis szegény barátnőm így járt, bár nem otthon, meg azért nem jött ki annyira az a baba. Fejlett nyugati ország, ahol nem háborgatják a kismamákat. Uh a huszadik héten volt utoljára így fingjuk nem volt arról, hogy mekkora a gyerek, csak a hasát méregették, meg tippeltek hogy lesz vagy 3.5 kiló, és mikor megindult a szülés több mint egy napig vajúdott, közben folyton kérdezgette, hogy meg tudja-e tuti szülni, á persze, hogyne. Mikor teljesen kitágult, akkor meg próbálták kiszedni vákummal, kanállal, de semmi. Végül egy kicsit kijött, de rájöttek, hogy tényleg nem fogja tudni megszülni, császár és mivel előtte egy kicsit már kihúzták, ahhoz meg "vissza kellett nyomni" a babát. Teljesen ki volt már szegény. Öt kilós volt a baba, esélye sem lett volna megszülni, de hála istennek, semmi baja. Hihetetlen mik vannak.
Nem hiszem, hogy ez kamu kérdés, bár tényleg elég furcsa és hihetetlennek tűnik, de azért azt csak meg tudja állapítani a kérdező, hogy alul is vágták-e, meg végül hol jött ki az a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!